Kæmpe nedtur for Randers HK - bliver erklæret konkurs om ganske få dage

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Kæmpe nedtur for Randers HK - bliver erklæret konkurs om ganske få dage
Kathrine Heindahl i aktion i EHF-cup-kamp mod Selgors Lublin i 2016.
Kathrine Heindahl i aktion i EHF-cup-kamp mod Selgors Lublin i 2016.Profimedia
Randers HK vil meget snart være fortid i den bedste kvindelige håndboldrække, da der ikke længere er økonomiske ressourcer til at holde klubben kørende.

Efter mange år i toppen af dansk kvindehåndbold ser det nu ud til at være slut for den kronjyske klub Randers HK.

Randers HK har været en særdeles succesrig klub gennem årene. Det er blandt andet blevet til en EHF Cup-titel i 2010, et dansk mesterskab og et Super Cup-trofæ i 2012, en pokaltitel fra 2016. Derudover har klubben flere gange deltaget i Champions League.

Men nu er det slut. 

Klubben har mandag meldt ud, at de bliver begæret konkurs formentlig allerede inden ugen er omme. 

Klokken 15:00 skrev Randers Amtsavis, at spillere og medarbejdere sad til møde i Randers HK for at blive orienteret om situationen. 

Konkursbegæringen kommer, fordi Randers HK-bestyrelsen selv har vurderet og konkluderet, at der ikke længere er midler til at få klubben til at køre videre i den bedste række. 

”Vi må erkende, at vi ikke har formået at skabe et tilstrækkeligt sponsorgrundlag til at drive en professionel håndboldklub på trods af mere end 25 års ligahistorie. Dette beklager jeg på håndboldens, byens og klubbens vegne. Vi er taknemmelige for den trofaste opbakning, der er blandt vores nuværende sponsorer og investorer”, udtaler Henrik Schaar, formand i Randers HK til klubbens hjemmeside.

Klubben havde indtil videre hentet fire point i otte kampe og lå i bunden af tabellen. Med konkursbegæringen vil klubben blive tvangsnedrykket til 2. division.