Jude Bellinghams sæsonstart tangerer Cristiano Ronaldo og Di Stefano

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Jude Bellinghams sæsonstart tangerer Cristiano Ronaldo og Di Stefano

Jude Bellingham er kommet i fint selskab.
Jude Bellingham er kommet i fint selskab.Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix
Jude Bellingham har indledt karrieren i Real Madrid med masser af mål. 13 mål i 13 kampe er det indtil videre blevet til.

De to seneste træffere kom i El Clasico i lørdagens 2-1-sejr over FC Barcelona i La Liga. Det bragte den 20-årige engelske midtbanespiller forbi og op på siden af flere store klublegender.

Kun Cristiano Ronaldo og Alfredo Di Stéfano har leveret lige så mange mål i deres 13 første kampe for Real Madrid. Ronaldo sluttede Real Madrid-æraen med 450 mål, mens Di Stefano nåede at score 308 mål.

Bellinghams 13 mål giver ham en bedre start i Real Madrid end Ferenc Puskas med 11 mål. Og englænderen slår også Raul og Hugo Sanchez, der begge scorede syv gange. Det skriver den spanske avis AS.

Real Madrid var bagud 0-1, da Bellingham i anden halvleg vendte det hele på hovedet. Det sidste og afgørende mål satte han ind i tillægstiden.

Bellingham er topscorer i den bedste spanske fodboldrække med ti mål i ti kampe. I Champions League er det blevet til tre mål i tre kampe.

Real Madrid-træner Carlo Ancelotti vurderer, at Bellingham kommer til at score mange flere mål i sæsonen.

"Bellingham kan nemt nå op på 20 eller 25 mål i denne sæson," siger Ancelotti ifølge Reuters, men dæmper samtidig forventningerne til den unge engelske landsholdsspiller.

"Selv om vi ikke tænker på ham som en målscorer, så scorer han i øjeblikket mange mål. Men vi forventer også mål fra angriberne," bemærker den italienske træner.

I hele sidste sæson nettede Bellingham 14 gange for Borussia Dortmund.

"Bellingham virker som en veteran på grund af sin attitude. Hans første mål mod Barcelona ændrede dynamikken helt, for indtil da havde det været en vanskelig kamp for os."

"Jeg må indrømme, at vi alle er overraskede over hans form og især hans effektivitet. Han er overalt på banen," siger Ancelotti.