Jonas Wind bliver dobbelt målscorer i bundesligasejr

Jonas Wind bliver dobbelt målscorer i bundesligasejrProfimedia
Den danske landsholdsangriber Jonas Wind fortsætter med at banke kasser ind i Bundesligaen.

I lørdagens kamp for Wolfsburg scorede Jonas Wind begge mål i 2-0-sejren hjemme over Eintracht Frankfurt.

Efter 31 minutter slog den tidligere FC København-angriber til første gang. Jonas Wind var kvik til at komme ind i feltet og følge op på en ripost fra Frankfurt-keeper Kevin Trapp.

Frankfurt blev ikke hjulpet af, at Mario Götze modtog sit andet gule kort efter en times spil.

Wolfsburg udnyttede overtallet til at score en enkelt gang mere i anden halvleg, og igen var det Jonas Wind, der blev målscorer.

Wolfsburg blev tildelt et straffespark efter 84, minutter, og i første omgang brændt Jonas Wind, men han fulgte selv op på riposten og scorede.

Med de to mål er Jonas Wind oppe på syv mål i den bedste tyske fodboldrække.

Med sejren har Wolfsburg 12 point på syvendepladsen. Frankfurt har fem point færre på ottendepladsen.

I en af lørdagens øvrige kampe i Bundesligaen vandt Bayer Leverkusen 3-0 ude over Mainz, der har Bo Svensson som cheftræner.

Leverkusen topper rækken med 16 point efter seks kampe. Mainz er placeret på sidstepladsen med blot et enkelt point.

Nummer to i Bundesligaen er Stuttgart, der lørdag vandt 2-0 ude over FC Köln, som havde backen Rasmus Carstensen med i hele kampen. Stuttgart har 15 point på andenpladsen.

I midten af rækken vandt oprykkerne fra Heidenheim 1-0 hjemme over Union Berlin, der havde Frederik Rønnow på mål og angriberen Mikkel Kaufmann som indskifter i det sidste kvarter.