Formsvage Dortmund desperat efter sejr mod Wolfsburg

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Formsvage Dortmund desperat efter sejr mod Wolfsburg

Dortmund-træner Edin Terzic føler sig presset
Dortmund-træner Edin Terzic føler sig pressetReuters
Borussia Dortmund tager imod tilsvarende formstærke Wolfsburg med en glohed Jonas Wind i målform i Bundesligaen på lørdag og håber på en sejr, der kan fjerne de uvejrsskyer, der har samlet sig i deres dårlige start på sæsonen.

Med kun to sejre i fire ligakampe indtil videre og et nedslående 2-0 Champions League-nederlag til Paris St-Germain i tirsdags, er sidste sæsons Bundesliga-toere i fare for at blive hægtet af både hjemme og i Europa.

Træner Edin Terzic sagde, at hans spillere ikke havde været modige nok mod PSG.

"Man kan sige det høfligt og sige, at vi viste for meget respekt, eller man kan simpelthen sige, at vi manglede mod," tilføjede han.

Fra at miste boldbesiddelse til en komplet mangel på pres og nogle meget store forsvarssfejl var Dortmunds kamp mod PSG en indikation af deres sæson indtil videre.

Dortmund, som sandsynligvis må undvære den skadede midtbanespiller Marcel Sabitzer, scorede to sene mål i sidste uge for at slå Freiburg og havde brug for en sejr i sidste øjeblik mod Koln i deres sæsonåbning.

På spektakulær vis smed de en tomålsføring væk hjemme mod oprykkerne fra Heidenheim og spillede uafgjort 2-2, hvilket fik fans til at spekulere på, om spillerne stadig er mærket af sidste sæsons dramatiske finale.

Fuld Bundesliga-stilling efter fire runder
Fuld Bundesliga-stilling efter fire runderFlashscore

Dortmund gik glip af deres første Bundesliga-titel i 11 år, da de måtte nøjes med uafgjort hjemme mod Mainz 05 i sæsonens sidste kamp.

De bliver nødt til at samle så meget mod som muligt mod Wolfsburg, der har vundet tre af deres fire Bundesliga-kampe, hvis de skal afværge en krise med sæsonen kun et par uger inde.

Dortmund har 17 kampe i træk uden nederlag på hjemmebane og har spillet 10 hjemmekampe uden nederlag i Bundesligaen mod ulvene.

Wolfsburg er dog kommet godt fra start med deres næstbedste start på en ligasæson takket være Jonas Wind, som er den første spiller i klubbens historie, der har scoret fem mål i de første fire ligakampe.

Den 24-årige dansker har også leveret en assist og hjulpet dem op på ni point, et efter førerholdet Bayer Leverkusen og mestrene Bayern München og et foran Dortmund.

Bayern, som lige har vundet 4-3 over Manchester United i Champions League, tager imod Bochum, hvor angriberen Harry Kane skal forsøge at øge sin målhøst til fire ligamål.

Xabi Alonsos Leverkusen tager imod Heidenheim, mens RB Leipzig på tredjepladsen tager imod Borussia Mönchengladbach.

Se alle Bundesliga-kampe på Flashscore.