Jesper Sørensen glæder sig over de nye spilleres indsats i sejr over FC Nordsjælland

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Jesper Sørensen glæder sig over de nye spilleres indsats i sejr over FC Nordsjælland

Suzuki høster roser efter sin første start i Superligaen
Suzuki høster roser efter sin første start i SuperligaenClaus Bech/Ritzau Scanpix
Brøndby havde et par overraskelser i startopstillingen, da både japanske Yuito Suzuki og Rasmus Lauritsen, begge var at finde blandt de 11 startende. Begge leverede en stærk præstation mener cheftræner Jesper Sørensen.

Brøndby havde bænket Ohi Omoijuanfo, mens stopperen Frederik Alves havde karantæne. Det gav cheftræner Jesper Sørensen anledning til at se nye veje.

Japaneren Suzuki fik sin første start i Superligaen, mens Lauritsen startede i Superligaen, for første gang siden 2. runde.

Jesper Sørensen ser med positive øjne på deres præstation. Efter Brøndbys sejr på 2-1 over FC Nordsjælland.

”Begge spillere efterlod et rigtig god indtryk. Rasmus har ikke spillet længe. Han har været ude i lang tid. I den har tid har vi haft Alves inde, der har gjort det godt. Det har så holdt Rasmus ude, men i dag efterlader han et rigtig godt indtryk og spiller igennem og kæmper alle 90 minutter. Yuito var jeg glad for at se sammen med de andre. Han fik vist sig som en dygtig presspiller og en hurtigt opfattende spiller, og en der er god til at finde plads i mellemrummene”, lyder skudsmålet fra Sørensen på Brøndbys officielle hjemmeside.

Begge Brøndbys scoringer tåler gentagelse. Især var Nicolai Vallys en fremtrædende spiller. Først med overblik og oplæg til Mathias Kvistgaarden, og efter 64 minutter, da han hamrede kuglen i mål fra kanten af feltet.

”Det var to fantastiske mål. Det første mål var enestående. En unik aflevering fra Daniel (red, Wass), og ligeså fin aflevering fra Vallys, der opfatter situationen hurtigere end alle andre, og så var det flot sat ind af Kvistgaarden. Det sidste mål er jo sådan et man elsker at se igen og igen. Vallys må glad hjem herfra”, vurderer Sørensen efter sejren.

Med de tre point for sejren, spillede Brøndby sig op på andenpladsen i Superligaen. Vallys kom på omgangshøjde med Roony Bardghji, der begge har scoret syv mål i sæsonen. Kun

Silkeborgs Alexander Lind har gjort det bedre. Silkeborg-bomberen er noteret for 10 sæsontræffere.