Jesper Fredberg officielt ny fodbolddirektør i Anderlecht

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Jesper Fredberg officielt ny fodbolddirektør i Anderlecht

Jesper Fredberg er fortid i Viborg FF fra årsskiftet. Store udfordringer venter i Anderlecht.
Jesper Fredberg er fortid i Viborg FF fra årsskiftet. Store udfordringer venter i Anderlecht.Viborg FF
Det har været på rygtebasis længe, og nu er det bekræftet, at Viborgs succesrige sportschef Jesper Fredberg har fået en topposition i den belgiske storklub Anderlecht. Han tiltræder som fodbolddirektør ved årsskiftet, skriver TV2.

Det er bestemt ikke nogen lille post, den 41-årige århusianer Jesper Fredberg har fanget sig i den måske mest legendariske belgiske fodboldklub af dem alle. Som fodbolddirektør får han et overordnet ansvar, der kommer til at betyde meget for spillerudvikling og transfers til og fra Anderlecht, der tidligere har haft danske spillere som Morten Olsen, Per Frimann, Kenneth Brylle og Frank Arnesen i spillertruppen.

"Jesper har leveret et fantastisk stykke arbejde i Viborg, og har som sportslig ansvarlig naturligvis haft en vigtig rolle i de resultater, vi har leveret de seneste år. Klubben har flyttet sig positivt på mange parametre, og Jesper har inspireret os til at tænke større og det kommer vi helt sikkert til at tage med videre. Vi holder kontakten og ønsker ham alt det bedste i fremtiden og håber, at han får succes i Belgien," siger Viborgs direktør, Morten Jensen, til klubbens hjemmeside.

Fredberg har været med på en rejse, der har ført Viborg FF fra landets næstbedste række til et etableret hold i Superligaen, og han har længe været rygtet videre til større adresser. Nu venter der så en udfordring, der er et stort trin op ad stigen. Men han understreger, at han har haft en fantastisk tid i den midtjyske domkirkeby.

"Derfor er det også med blandede følelser, at jeg nu skal sige farvel. Viborg FF er et godt sted, og jeg har det fantastisk i klubben, men den store mulighed, der er opstået, får jeg nok kun én gang i livet og derfor har jeg valgt at forfølge den. Med de mange dygtige mennesker i Viborg, er jeg slet ikke i tvivl om, at den positive udvikling fortsætter, og jeg glæder mig til at følge med på afstand. Der er gang i så mange gode og spændende ting her, og den positive stemning omkring klubben vil helt sikkert blive ved," siger Fredberg til klubbens hjemmeside. Han efterlader Viborg på en øjeblikkelig andenplads i Superligaen.