AGF og Viborg delte points efter sen Grot-scoring i vindomsust Viborg

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

AGF og Viborg delte points efter sen Grot-scoring i vindomsust Viborg

AGF og Viborg delte points efter sen Grot-scoring i vindomsust Viborg
AGF og Viborg delte points efter sen Grot-scoring i vindomsust ViborgProfimedia
AGF var længe på vej mod sejren i Viborg, der ville kunne sende dem op på en midlertidig tredjeplads, men der kom en Grot i vejen. Patrick Mortensen lavede sit niende mål i Superligaen mod slutningen af første halvleg, mens den store hollænder udlignede med ti minutter igen.

Det var en ganske intens første halvleg, hvor AGF sad på meget af spillet, men Viborg i et par omgange var særdeles farlige, primært ved Jay-Roy Grot, men det var århusianerne, der havde de største chancer. Tæt under mål fik både Sigurd Haugen og Patrick Mortensen dog formøblet nogle gode af slagsen. I det store og hele, var det dog især en kamp, der foregik på midtbanen.  Kort før pausen kom forløsningen så for AGF, da Patrick Mortensen i to omgange fik bolden lirket forbi Lucas Lund Pedersen på stregen.

I anden halvleg, var det dog som det hele faldt ud i sandet for AGF, der i stedet for at arbejde på at udbygge deres føring faldt tilbage på banen og overlod initiativet til Viborg, der kom frem til flere og flere chancer, især ved den brølstærke Grot. Han voldte AGFs ellers generelt lige så stærke stoppertrio store problemer, og med knap ti minutter igen gik den så ikke længere, da Grot viste, at han i sandhed er Grot og stangede et flot indlæg fra venstrekanten ind i nærmeste hjørne uden chance for en ellers velspillende Jesper Hansen. 

AGF har et tilbagevendende problem med at dominere kampen fra en føringsposition og det nappede dem altså nok engang i bagen.

Mod slutningen af kampen lignede det i flere omgange, at Viborg ville nappe alle tre point, men århusianerne holdt trods alt stand og er med det ene point på femtepladsen, mens Viborg konsoliderede  deres andenplads, to point efter FC Nordsjælland, der dog har en kamp i hånden.