Rösler rasler med den defensive pose og lover kraftindsats mod Viborg

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Rösler rasler med den defensive pose og lover kraftindsats mod Viborg

AGF-træneren forventer ikke, at de bare får tre point med hjem uden sværdslag.
AGF-træneren forventer ikke, at de bare får tre point med hjem uden sværdslag.Profimedia
Der er lagt op til en fysisk intens affære, når AGF går på jagt efter en potentiel tredjeplads i Viborg søndag eftermiddag. Forud for kampen har der været små ændringer i århusianernes trup, der byder på gensyn med den klarmeldte Oliver Lund.

Der venter med stor sandsynlighed fin underholdning, når AGF søndag spiller mod Viborg i en kamp, der, hvis alt går AGFs vej, kan medføre, at de kan hoppe helt op på en tredjeplads i tabellen. 

Og træner Uwe Rösler har lovet, at man tager de mentale boksehandsker på til kampen, som tyskeren vil gøre alt for at de vinder. Et uafgjort resultat er ikke nok, og århusianernes stærke defensiv skal være nøglen til sejr.

"Vi får brug for at sætte en ny god kamp sammen i mange faser af spillet. Viborg har flere måder de kan score på, men vi er stærke defensive - og det skal vi vise på deres bane og så være skarpe, når vi har muligheden for mål," udtaler tyskeren til AGFs hjemmeside.

AGF vandt det omvendte opgør i Århus, men det betyder ikke, at det er samme hold, man er oppe mod, som man var der. 

"Viborg FF er inde i et godt ’flow’. Det er et rutineret hold som ikke laver mange fejl eller giver mange chancer væk, og de fortjener stor kredit. De har gjort det godt siden vi vandt over dem her i Aarhus tidligere i sæsonen og de har udviklet sig som hold", siger Uwe Rösler.

Til kampen er Sebastian Hausner, der ligner en mand, der måske skal til at finde nye græsgange, samt Alexander Munksgaard ikke med i truppen, mens Oliver Lund til gengæld er tilbage efter sit skadesfravær.