Lyngby-chef kritiserer Rösler: Han provokerede min bænk

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Lyngby-chef kritiserer Rösler: Han provokerede min bænk

Freyr Alexandersson mener at Uwer Rösler (på billedet) var provokerende overfor Lyngby-bænken i søndagens kamp.
Freyr Alexandersson mener at Uwer Rösler (på billedet) var provokerende overfor Lyngby-bænken i søndagens kamp.Profimedia
En overtidsscoring fra AGF-angriberen Patrick Mortensen sikrede aarhusianerne en snæver 1-0-sejr over Lyngby søndag eftermiddag.

Det sene sejrsmål affødte naturligvis glæde hos AGF-træner Uwe Rösler, der fejrede scoringen med vilde gestikulationer. Tyskerens fejring faldt dog ikke i god jord hos Lyngby-bænken, hvor cheftræner Freyr Alexandersson og dele af staben tændte af og konfronterede Rösler.

Efter kampen forklarer Alexandersson, hvad der lå til grund for det dramatiske optrin.

"AGF's cheftræner provokerede min bænk. I stedet for at juble med sin stab og sit hold prøvede han at provokere mine spillere og min stab, og det er selvfølgelig ikke sådan, man skal opføre sig. Jeg er en lille smule skuffet over, at folk kan finde på at opføre sig sådan. Jeg ville aldrig nogensinde selv opføre mig på den måde", siger Lyngby-træneren.

Rösler forklarer efter opgøret, at det ikke var hans hensigt at virke provokerende.

"Jeg undskylder selvfølgelig til Freyr, når han føler, at vi jubler op i hovedet på Lyngby. Men han skal også forstå vigtigheden af kampen samt det mentale aspekt."

Der var heller ikke nogen fra vores bænk, der forlod vores zone, da vi jublede. Ingen fra vores stab fik gult kort eller advarsler. Jeg vil gerne indrømme, at vi fejrede målet på en vild måde, men det var ikke vores intention at provokere Lyngby", lyder det fra AGF-træneren.

Freyr Alexandersson fortæller, at han tog en snak med Rösler efter kampen, hvor han understregede sine pointer omkring dramaet.

"Jeg har sagt, hvad jeg synes, og jeg håber bare, at han lader være med at have fokus på at provokere sine modstandere og snakke om VAR og skadede spillere, som han har talt om de seneste runder", siger Lyngby-træneren.

AGF ligger på syvendepladsen i Superligaen med 21 point efter 15 kampe. Lyngby er med sine blot 5 point efter 15 kampe fortsat at finde i bunden af tabellen.

/ritzau/