Jannik Vestergaard begræder manglende VM-udtagelse - Elendig sæson har været dyr

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Jannik Vestergaard begræder manglende VM-udtagelse - Elendig sæson har været dyr

13 minutter mod Newport er ikke nok til en VM-udtagelse, har den lange centerback måttet sande. Han må blive hjemme fra VM.
13 minutter mod Newport er ikke nok til en VM-udtagelse, har den lange centerback måttet sande. Han må blive hjemme fra VM.Profimedia
Jannik Vestergaard har spillet 35 landskampe og har været en regelmæssig del af den danske landsholdstrup i en årrække.

Men når Danmark skal føre sig frem ved VM i de kommende uger, må den store midterforsvarer se kampene hjemme i sofaen.

Et efterår, der sportsligt har været lige til skraldespanden, kostede i den sidste ende Vestergaard en plads i den danske trup.

Søndag forsvandt det sidste håb, da landstræner Kasper Hjulmand udpegede de sidste fem VM-spillere, og Vestergaards navn ikke var iblandt.

Det var ikke lige den udvikling, han havde forventet efter sidste års EM-succes, erkender han i et opslag på Instagram.

"For et år siden, da jeg var en del af en historisk slutrunde og senere VM-kvalifikation, havde jeg nok ikke troet, at jeg ville stå i denne situation, men et sportsligt meget uheldigt 2022 senere og her er jeg. Det gør ondt at måtte vinke farvel til en drengedrøm. At repræsentere Danmark har bragt mig de største oplevelser i min karriere, men dette slag er ikke slutningen. Jeg ønsker holdet, staben og alle danske fans en god slutrunde," skriver den vragede forsvarsspiller.

Vestergaard var en del af den danske VM-trup i 2018, men kom ikke på banen i slutrunden i Rusland.

Han har i denne sæson ikke spillet et eneste minut i Premier League for sin klub, Leicester. Ved adskillige lejligheder har han været helt ude af kamptruppen.

Han har kun været på banen i to kampe i Liga Cuppen. Senest i sidste uge, hvor han fik 13 minutter i 3-0-sejren over Newport.