Vegas Golden Knights gør rent bord på hjemmebane over Florida Panthers

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Vegas Golden Knights gør rent bord på hjemmebane over Florida Panthers
Vegas Golden Knights var voldsomt effektive natten til tirsdag.
Vegas Golden Knights var voldsomt effektive natten til tirsdag.
BRUCE BENNETT/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Getty Images via AFP
Vegas Golden Knights gør det natten til tirsdag til 2-0 over Florida Panthers i NHL-slutspillets finaleserie og kan dermed rejse til Florida, vel vidende at holdet har draget fuld fordel af hjemmebanefordelen.

Natten til tirsdags kamp endte 7-2 til Vegas Golden Knights.

Florida Panthers fik knap en skøjte til isen i finaleseriens anden kamp, hvor hjemmeholdet fik gjort det til 4-0, inden gæsterne bed fra sig for første gang i tredje periode.

Jonathan Marchessault, Alec Martinez, Nicolas Roy og Brett Howden scorede de første fire mål for Vegas Golden Knights.

Finske Anton Lundell fra Florida Panthers forsøgte at skabe stemning om et comeback for sine holdkammerater med et mål 14 sekunder inde i tredje periode, men det blev hurtigt lukket ned.

Mindre end to minutter senere var Jonathan Marchessault nemlig på pletten igen med hjemmeholdets femte mål. Otte minutter senere slog Mike Amadio til for Vegas Golden Knights og gjorde det til 6-1.

Matthew Tkachuk reducerede på ny for gæsterne, da han gjorde det til 6-2 12 minutter og 44 sekunder inde i tredje periode. Brett Howden skulle dog også på måltavlen en enkelt gang mere, da han gjorde det til slutresultatet 7-2 til Vegas Golden Knights med to minutter og otte sekunder tilbage af tredje periode.

Slutspilsopgørene i NHL, som er Nordamerikas bedste ishockeydivision, spilles i et bedst ud af syv-format. Det betyder, at man skal vinde fire kampe for at blive kåret som mester i Stanley Cup - det folkelige navn for finaleserien i turneringen.

De to første kampe er blevet spillet i Las Vegas, hvor Golden Knights hører hjemme. De to næste kampe er på Florida Panthers' hjemmebane i Miami.

Panthers er favorit til at tage sejren i første hjemmebanekamp, som bliver spillet natten til fredag. Bookmakeren Unibet giver således pengene 2,35 gange igen, hvis man med succes spiller på en Panthers-sejr.

Panthers anden hjemmebanekamp spilles natten til søndag.