Oliver Bjorkstrand scorer og assisterer i NHL-sejr over ligaens bundprop

Oliver Bjorkstrand (nr. 22) jubler med sine holdkammerater
Oliver Bjorkstrand (nr. 22) jubler med sine holdkammeraterPhoto by EZRA SHAW / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
En dansker indtog en hovedrolle i den bedste nordamerikanske ishockeyrække, NHL, natten til tirsdag dansk tid.

Oliver Bjorkstrand scorede og lagde op til et mål for Seattle Kraken, der endte med at vinde 4-2 ude over bundholdet San Jose Sharks.

Allerede efter 29 sekunder lå pucken i nettet, da Oliver Bjorkstrand assisterede til 1-0-scoringen for Seattle Kraken.

Den 28-årige dansker sendte pucken ind til Matthew Beniers, der åbnede målscoringen.

11 minutter senere nettede Oliver Bjorkstrand selv, da den tidligere Herning-spiller fra en spids vinkel hamrede 2-0-målet i kassen.

Svenske Fabian Zetterlund reducerede til 1-2 for hjemmeholdet få minutter senere.

Men den målrige første periode sluttede med endnu en scoring til Seattle Kraken. Denne gang var det Shane Wright, der øgede til 3-1.

San Jose Sharks reducerede igen i anden periode ved russeren Klim Kostin, og dermed var der spænding i resten af opgøret.

Hjemmeholdet satsede i slutfasen og spillede uden keeper, og det blev straffet, da Seattle Krakens Jared McCann otte sekunder før tid cementerede sejren med målet til 4-2.