Oliver Bjorkstrand fortsætter pointstime  med to assists imod sin gamle arbejdsgiver
Oliver Bjorkstrand fortsætter pointstime med to assists imod sin gamle arbejdsgiverProfimedia
Den danske landsholdsspiller stod fader til to scoringer, da Seattle Kraken på egen is besejrede Columbus Blue Jackets med 4-2.

Jordan Eberle lavede to mål og en assist i Seattles første periode, hvor Kraken på lidt over fem minutter kom foran med 3-0 mod Columbus Blue Jackets. Gæsterne skabte spænding med to mål i tredje periode, inden værterne kunne afgøre i tomt net.

Jared McCann havde et mål og en assist, Brandon Tanev scorede også, og danske Oliver Bjorkstrand havde to assists, da Seattle forlængede sin stime af point til tre kampe (2-0-1).

Joey Daccord stoppede 30 skud.

Yegor Chinakhov scorede begge gange for Columbus, og målmand Daniil Tarasov havde 23 redninger. Blue Jackets har tabt syv af deres sidste ni kampe (2-5-2).

Bjorkstrands første assist var en afslutning der først blev rettet af på en Columbus-spillers stav, inden Eberle kunne styre pucken i mål, mens den anden assist var en pasning på tværs af isen, inden Eberle igen var sidste mand på pucken. Begge danske point kom i powerplay.

Den danske forward har nu lavet point, hver gang han har spillet mod Columbus, som han spillede for fra 2015 og frem til 2022, hvor han overraskende blev tradet til Seattle.

Oliver Bjorkstrand har med nattens to point, lavet 40 af slagsen i 49 kampe i denne sæson. Seattle ligger nummer fem i Pacific Division, og er to point fra en plads i slutspillet med 33 kampe tilbage.