NHL round-up: New York Rangers vender truende nederlag til sejr

Jimmy Vesey scorer det vindende mål i tredje periode i Madison Square Garden.
Jimmy Vesey scorer det vindende mål i tredje periode i Madison Square Garden.Reuters
Jimmy Vesey scorede det afgørende mål med 4:15 tilbage af tredje periode, og værterne fra New York Rangers undgik at tabe to kampe i træk for første gang i denne sæson ved at vinde 3-2 over Detroit Red Wings natten til torsdag.

I en kamp, hvor de måtte se 25 skud blive blokeret, og 18 andre forsøg gå forbi målet, kom Rangers tilbage fra deres største nederlag i deres første 20 kampe (5-1 til Buffalo Sabres i mandags).

Efter at have overlevet en udvisning til Alexis Lafreniere, flyttede Rangers pucken ind i deres offensive zone. Lafreniere fik en pasning fra Vincent Trocheck, og Vesey scorede sit femte mål ved at sende returen i nettet, da pucken passerede Detroits målmand Ville Husso.

Red Wings protesterede over en mulig høj stav, men Veseys scoring blev godkendt efter en kort konsultation med replay-dommerne i Toronto.

Los Angeles Kings - Washington Capitals 1-2

Charlie Lindgren havde 38 redninger, heraf 15 i tredje periode, og hjalp Washington med at afslutte Los Angeles' sejrsstime på fem kampe.

Anthony Mantha og Connor McMichael lavede hver et mål og en assist for Capitals, som havde tabt to i træk. Aliaksei Protas havde to assists.

Arthur Kaliyev scorede for Kings, og Cam Talbot lavede 13 redninger. Anze Kopitar så ud til at udligne til 2-2 efter 11:10 af tredje periode, men blev dømt offside, da han kom ind i zonen.

Columbus Blue Jackets - Montreal Canadiens 2-4

Joel Armias afrettede mål efter 17:03 af tredje periode afgjorde kampen, og var med til at give Montreal en sejr i Columbus.

Alex Newhook, Cole Caufield og Gustav Lindstrom scorede også for Canadiens. Mike Matheson havde to assists, da Montreal vandt sin tredje sejr i de seneste fire kampe, alle på udebane. Sam Montembeault stoppede 26 af 28 skud.

Patrik Laine og Yegor Chinakhov scorede for Blue Jackets. Elvis Merzlikins registrerede 27 redninger.