New York Rangers vinder topopgør mod Colorado, mens Islanders gør Torontos fans tavseProfimedia
NHL er tilbage i aktion efter All Star pausen.

New York Rangers - Colorado Avalanche 2-1 (OT)

Canadieren Alexis Lafreniere scorede 1:53 inde i overtiden, da New York Rangers slog Colorado Avalanche 2-1 natten til tirsdag.

Det startede skidt for hjemmeholdet, da Nathan MacKinnon i første periode scorede for Avalanche, som havde vundet tre kampe i træk. Alexandar Georgiev sluttede af med 27 redninger mod sit tidligere hold.

Artemi Panarin udlignede for Rangers i tredje periode, og Jonathan Quick stoppede 31 skud og hjalp Rangers med at få deres anden sejr i træk og deres 15. comeback-sejr i denne sæson.

I den forlængede spilletid overlod svenske Mika Zibanejad pucken til Lafreniere, som derefter sendte et skud forbi Georgiev til sit 13. sæsonmål og tredje overtidsmål i sin karriere.

Rangers var uden deres kaptajn Jacob Trouba, der afsonede sidste spilledag i en karantæne, mens Zach Parise debuterede for Avalanche, efter at være blevet tradet fra Islanders.

Torinto Maple Leafs - New York Islanders 2-3

Den tidligere Toronto Maple Leafs-forward Pierre Engvall, fik en skøn tilbagekomst til hockeygale Toronto.

Engvall scorede sejrsmålet på en retur med 2:02 tilbage af tredje periode i en 3-2-sejr til New York Islanders i sin første kamp i Scotiabank Arena, siden han blev tradet fra Maple Leafs for et år siden.

Mathew Barzal scorede også for Islanders. Målmand Ilya Sorokin lavede 35 redninger.

Torontos kaptajn John Tavares udlignede i powerplay med 4:48 tilbage af tredje periode, da han rettede et skud fra Morgan Rielly af. Mitch Marner scorede også for Toronto.

Maple Leafs havde en glimrende mulighed for at udligne tidligere, da Auston Matthews' skud prellede af på begge stolper bag Sorokin, i det første minut af tredje periode.

Ilya Samsonov havde 26 redninger i sin fjerde kamp fra start i træk, da Toronto vandt skudstatistikken 37-29 mod gæsterne.