Dansk ishockeyspiller scorer i All Star-kamp i NHL

Dansk ishockeyspiller scorer i All Star-kamp i NHLProfimedia
Ishockeyspilleren Oliver Bjorkstrand viste sig lørdag fornemt frem i sin første optræden i en såkaldt All Star-kamp i NHL.

Fire af ligaens allerstørste profiler har forud for All Star-weekenden hver især fået lov til at sætte et udvalgt hold, og den ene af de fire kaptajner havde fundet plads til den 28-årige dansker på sit mandskab.

Nathan MacKinnon fra Colorado Avalanche havde således peget på Bjorkstrand, og danskeren takkede for tilliden, da Team MacKinnon lørdag var på isen i Seattle.

I kampen mod Edmonton Oilers-spilleren Connor McDavids udvalgte hold bragte Bjorkstrand sit hold foran med 2-1 i anden periode.

Nathan MacKinnon havde i første periode gjort det til 1-0, og MacKinnon øgede senere til 3-1.

Trods føringen fik Team McDavid i det sidste minut udlignet til 3-3. Bagefter tog Team McDavid sejren i en afgørelse på straffeslag.

Oliver Bjorkstrand har i denne sæson været en profil for Seattle Kraken i NHL.

Præstationerne for Seattle har banet vejen til weekendens All Star-kampe, der spilles efter andre regler end de normale kampe i NHL.

All Star-kampene spilles over to perioder af ti minutters varighed, og der er kun tre markspillere på isen.