Hurricanes tager endnu en slutspilssejr med stærkt spillende dansker i målet

Frederik Andersen har spillet i Carolina Hurricanes siden 2021.
Frederik Andersen har spillet i Carolina Hurricanes siden 2021.Grant Halverson/Getty Images North America/Getty Images via AFP
Carolina Hurricanes, der har danske Frederik Andersen i målet, tog natten til lørdag endnu en sejr over New Jersey Devils i slutspillet i den bedste nordamerikanske hockeyliga, NHL.

På hjemmebane slog Andersens hold modstanderne fra New Jersey 6-1, og de fører nu 2-0 i slutspillet, hvor der i alt skal spilles syv kampe.

Frederik Andersen lukkede altså blot et enkelt mål ind i kampen, og han havde hele 28 redninger med en redningsprocent på 96,6.

Første periode af kampen var målløs, men allerede efter lidt mere end et minut inde i anden periode var Andersens holdkammerat finske Jesperi Kotkaniemi på pletten og scorede til 1-0.

Lidt over to minutter senere var finnen igen skarp og gjorde det til 2-0.

Hurricanes scorede yderligere to mål i anden periode og kunne altså starte tredje periode med en føring på 4-0.

Knap fire minutter inde i tredje periode scorede amerikanske Miles Wood fra Devils dog på danskeren og stillingen blev 4-1.

Hurricanes nåede dog at score yderligere to mål inden slutfløjtet.

De kan nu se frem til at møde Devils på udebane søndag.