Dobbelt dansk: Bjorkstrand stod for begge mål i sejr mod Ellers Avalanche

28-årige Oliver Bjorkstrand skiftede forud for denne sæson fra Columbus Blue Jackets til Seattle Kraken.
28-årige Oliver Bjorkstrand skiftede forud for denne sæson fra Columbus Blue Jackets til Seattle Kraken. Matthew Stockman/Getty Images North America/Getty Images via AFP
Oliver Bjorkstrands Seattle Kraken slår natten til mandag Lars Eller og Colorado Avalanche 2-1 i den bedste nordamerikanske ishockeyliga, NHL.

Oliver Bjorkstrand sikrede begge mål i sejren. Dermed er Seattle Kraken videre i slutspillet i NHL.

Bjorkstrands første mål kom i anden periode efter blot tre minutters spil, mens han igen syv minutter inde i anden periode udbyggede føringen yderligere.

Colorado Avalanches eneste mål blev sikret af finske Mikko Rantane, men det var altså ikke nok til at sikre en sejr.

Det var dog lige ved og næsten, at det tabende hold fik udlignet. To minutter inde i tredje periode nettede Colorado Avalanche igen, men det mål blev annulleret som følge af en dommerbeslutning.

Også Carolina Hurricanes, som har danske Frederik Andersen i mål, er videre til anden runde af slutspillet.

Sydstatsholdet tog natten til lørdag sin fjerde sejr i første runde af slutspillet, da det besejrede New York Islanders med 2-1 efter forlænget spilletid på udebane.