Danske Oliver Bjorkstrand spiller hovedrolle i Seattle Krakens kvartfinalesejr

Det blev til dansk scoring i NHL.
Det blev til dansk scoring i NHL.TOM PENNINGTON/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Getty Images via AFP
Forleden blev Oliver Bjorkstrand noteret for to scoringer, da Seattle Kraken slog Lars Eller og Colorado Avalanche ud af NHL-slutspillet, og tidligt onsdag morgen dansk tid har han været på spil igen.

Den danske ishockeyspiller stod bag en af scoringerne, da Seattle indledte sin kvartfinaleserie mod Dallas Stars med en overtidssejr på 4-3.

I første periode fik Oliver Bjorkstrand pucken midt på banen, skøjtede en smule ud til højre og hamrede den op i det fjerne hjørne.

Målet bragte Seattle i front med 3-2, efter at holdet havde været nede med både 0-1 og 1-2.

Inden første periode var slut, var Bjorkstrand og holdkammeraterne kommet foran med 4-2, og det så ud til, at holdet kunne køre sejren overbevisende i hus.

Helt så let gik det dog ikke. Dallas slog tilbage i tredje periode, hvor Joe Pavelski scorede sit tredje og fjerde mål i kampen.

Dermed var de to hold på omgangshøjde, da den ordinære spilletid var slut, og det hele skulle afgøres i overtid.

Her var Oliver Bjorkstrand en del af det pres, der førte til, at hans holdkammerat Yanni Gourde afgjorde kampen til Seattles fordel.

Det hele endte dermed 4-3, og Seattle fører nu kvartfinaleserien, der spilles bedst af syv kampe.

Næste kamp spilles natten til fredag dansk tid.