Rødovre forlænger Aalborgs stime af nederlag

Rødovre forlænger Aalborgs stime af nederlagThomas Sjoerup/Ritzau Scanpix
Bundholdet Rødovre Mighty Bulls forlængede fredag aften Aalborg Pirates' stime af dårlige resultater, da det nordjyske ishockeyhold led et 2-3-nederlag i Rødovre.

Nederlaget fredag aften er det fjerde på stribe til Aalborg, der senest tabte 0-6 til Herning Blue Fox. Rødovre var inden kampen også inde i en dårlig periode, men kom med sejren tilbage på sporet efter tre nederlag i træk.

Det var Rødovre, der kom klart bedst ud på egen is fredag aften, og med en scoring af Christian Thunbo gik hjemmeholdet til pause efter første periode foran 1-0.

Den føring blev fordoblet i midten af anden periode af Sami Moilanen, inden Aalborg Pirates få minutter efter svarede igen med en 1-2-reducering af Thomas Spelling.

I tredje periode stod der Aalborg på det hele, og jo tættere man kom på kampens afslutning, jo mere intenst blev Aalborg-presset også.

I de sidste minutter af kampen tog gæsterne målmanden ud i et sats, og det udnyttede Rødovres Marcus Almquist med en scoring i tomt mål til 3-1.

Med 14 sekunder tilbage af opgøret holdte Aalborg sig i live med en reducering til 2-3, men der var for kort tid tilbage på uret til, at gæsterne også fik udlignet.

Aalborg indtager dog fortsat Metal Ligaens førsteplads, mens Rødovre ligger næstsidst fire point foran Frederikshavn White Hawks på sidstepladsen.