Ny cheftræner måtte se piratskibet blive bombet: Det var et totalt kollaps

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ny cheftræner måtte se piratskibet blive bombet: Det var et totalt kollaps

Ny cheftræner måtte se piratskibet blive bombet: Det var et totalt kollaps
Ny cheftræner måtte se piratskibet blive bombet: Det var et totalt kollapsDanmarks Ishockey Union
Aalborg Pirates fører Metal Ligaen og har vundet det danske mesterskab i de seneste to sæsoner. Onsdag aften må de lide den tort at se Sønderjyske hugge piratskibet i småstumper. De nykårede pokalvindere fra Vojens vandt med hele 10-0, på en meget tung aften for nordjyderne.

Trods førstepladsen i ligaen, valgte Aalborg at fyre Garth Murray, og i stedet indsætte Jens Nielsen på posten. Efter en god start i sædet med en sikker sejr på 5-1 over Esbjerg, måtte Nielsen lægge ryg til en regulær ydmygelse.

”Det var et totalt kollaps over hele linjen. Vi var ikke klar til start, og vi kom aldrig ind i kampen”, lød analysen fra Jens Nielsen efter kampen til Nordjyske.

Sønderjyske skulle kun bruge fire i første periode på at bringe sig foran med 4-0, og så var opgøret reelt gledet ud af hænderne på Aalborg.

Begrundelsen fra Aalborgs side for at afskedige Murray, var at holdet ønskede at fastholde den måde de ønskede at spille. Selv med en ny cheftræner, har der dog endnu ikke været foretaget paladsrevolutioner.

”Vi har ændret nogle små ting, og jeg synes ikke, at det var for meget, men spillerne tænkte for meget på detaljerne, som skulle ændres. Vi tænkte for meget i stedet for bare at spille ishockey, og det må ikke ske”, lyder det videre fra Jens Nielsen.

I de kommende kampe bliver Aalborg nødt til at finde andre præstationer frem. De næste tre kampe byder på to møder med Herning, samt en mulighed for revanche når Sønderjyske kommer til Aalborg. Nielsen håber at både han og spillerne leverer anderledes i de kampe.

”Det her er bare ikke i orden. Det var hele holdet, der faldt sammen og ikke kun én, som lavede fejlene. Det var os alle. Selvfølgelig kommer det også tilbage til mig, og måske har jeg ændret på for mange ting. Men det er et hold, som skal være et af de bedste hold i ligaen, og det må ikke se sådan ud”, siger Nielsen.

De kommende kampe bliver muligvis uden assisterende kaptajn Lasse Bo Knudsen, der måtte hjælpes af isen på en båre i første periode. Den indledende frygt for at backen havde fået en skøjte i ansigtet, viste sig senere at være ubegrundet.

”Jeg ved ikke så meget, men det kunne godt være et vrid i nakken eller en hovedskade. Jeg ved bare, at han er blevet scannet, men ellers ved vi ikke meget mere”, afslutter den nye cheftræner.