Jens Nielsen bliver ny kaptajn på Aalborgs piratskib: Perfekt timing for mig

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Jens Nielsen bliver ny kaptajn på Aalborgs piratskib: Perfekt timing for mig

Jens Nielsen bliver ny kaptajn på Aalborgs piratskib: Perfekt timing for mig
Jens Nielsen bliver ny kaptajn på Aalborgs piratskib: Perfekt timing for migDanmarks Ishockey Union
Det bliver en gammel kending der overtager tøjlerne i Aalborg Pirates.

Ovenpå den overraskende fyring af Garth Murray, har Aalborg Pirates kigget i historiebøgerne i deres søgen efter ny cheftræner.

Det bliver den nu tidligere U20 landstræner for Danmark, Jens Nielsen, der skal overtage tøjlerne for Metal Ligaens førerhold. Udover en fortid som spiller i Aalborg, stod Jens Nielsen også i spidsen for klubben i 2015/16 sæsonen.

”Jens Nielsen var en af de første, jeg tænkte på, da vi skulle finde en ny cheftræner”, udtaler sportschef Ronny Larsen i en pressemeddelelse fra klubben.

Udover stillingen som U20 landstræner, har Nielsen også ageret assistenttræner for det danske landshold under Heinz Ehlers.

Jens Nielsen havde som spiller en glorværdig karriere i Leksand i Sverige, men glæder sig nu til et gensyn med Aalborg.

Da tilbuddet kom, så var det perfekt timing for mig! Jeg har altid gerne villet komme tilbage til Aalborg igen efter mine år som både spiller og træner”, lyder det fra Nielsen.

Aalborg Pirates er regerende danske mestre, og vandt også Metal Ligaen i forrige sæson. I Final 4 i weekenden kom nordjyderne dog til kort mod Rungsted, der holdt Aalborg i kort snor og vandt 3-0. Det ændrer dog ikke noget for Nielsen.

”Jeg synes Aalborg Pirates er det bedste hold i Metal Ligaen, og jeg vil gerne være med til at udvikle holdet endnu mere for, at vi skal vinde guld igen. Jeg vil også have et højere bundniveau, så der ikke bliver for mange udfald under turneringen”, lyder vurderingen fra Aalborgs kommende chef.

Første kamp under Jens Nielsen er fredag aften, hvor Esbjerg kommer på besøg i Aalborg.