Frederikshavn henter første sejr på isen i syv måneder mod Esbjerg

Frederikshavn henter første sejr på isen i syv måneder mod EsbjergThomas Sjørup/Ritzau Scanpix
Frederikshavn White Hawks stoppede tirsdag aften en ekstremt lang periode uden sejr.

I Metal Ligaen sejrede nordjyderne med cifrene 5-3 på hjemmebane mod Esbjerg Energy.

Det var ikke bare sæsonens første sejr, men den første siden 17. marts, hvor Herning Blue Fox blev slået samme sted. Præcis syv måneder gik der mellem de to sejre.

Kampstatistik
KampstatistikFlashscore

Frederikshavn bragte sig tidligt foran med 1-0 i powerplay og øgede til 2-0 kort inde i anden periode, som sluttede med en føring på 3-1.

Esbjerg kom imidlertid bedst ud til tredje periode og skabte balance til 3-3 efter fem minutter.

Men det var frederikshavnernes aften. Bare 47 sekunder senere førte hjemmeholdet igen, og føringen blev cementeret til 5-3 med fem minutter tilbage.

Frederikshavn er fortsat isoleret på sidstepladsen. Holdet er nu på 6 point for 13 kampe. De 3 første point blev alle opnået ved at tabe efter overtid.