Aalborg dukker Rungsted i sidste sekund af overtiden

Aalborg dukker Rungsted i sidste sekund af overtidenOdense Bulldogs.dk
Aalborg Pirates har ikke længere maksimumpoint, men er stadig ubesejret efter en 6-5-sejr over Rungsted Seier Capital på hjemmebane i Metal Ligaen.

Thomas Spelling blev matchvinder i sidste sekund af overtiden i en meget underholdende og omskiftelig affære.

Med sejren har Aalborg på andenpladsen 11 point efter fire kampe.

Metal Ligaen toppes af Odense Bulldogs, som tirsdag slog Esbjerg Energy 4-3 efter to ubesvarede scoringer i tredje periode.

Fynboerne har hentet 14 af 15 mulige point.

I Aalborg lynede Rungsteds nye angriber Maksim Popovic to gange fra tæt hold inden for kampens første fire minutter, men det forsvarende mesterhold lod sig ikke ryste.

Efter 7 minutter og 40 sekunders spil kom reduceringen, og kun 42 effektive sekunder senere stod den pludselig 3-2.

Calder Brooks og Patrick Bjorkstrand kom begge på scoringstavlen, efter at Rungsted smed pucken væk i egen zone. Slutteligt drønede Anders Koch langt ude fra pucken i nettet i powerplay til 3-2.

Rungsted var rystet, men fik lukket ned for værterne i resten af perioden, og i anden periode fik gæsterne efter et par indledende scoringer vendt det hele på hovedet.

Landsholdsspiller Matthias Asperup udlignede til 3-3, og Bjorkstrand bragte i powerplay Aalborg foran 4-3, inden Jack Jacome udlignede via overliggeren, og Rungsteds tredjekæde slog til for tredje gang.

Morten Jensen huggede på mål, og Popovic blev med sin afretning for tredje gang noteret for en scoring. 4-5 til gæsterne.

Favoritten Aalborg havde svært ved at sætte sig på den afvekslende kamp, men canadieren Tommy Giroux fik kort inde i tredje periode dog bragt balance i regnskabet.

Begge hold fik to minutter i powerplay til at bringe sig foran, men den ordinære spilletid ebbede ud uden scoringer, og i stedet afgjorde Thomas Spelling kampen til lyden af signalet for overtidens afslutning.