Danske ishockeymestre uddeler stryg i sæsonpremiere

Danske ishockeymestre uddeler stryg i sæsonpremiereProfimedia
Aalborg Pirates' danske ishockeymestre fortsætter, hvor holdet slap før sommerpausen.

Efter to Champions League-kampe som sæsonoptakt havde aalborgenserne tirsdag aften premiere i den danske liga, og det blev en fornøjelig aften for de godt 2500 tilskuere i isarenaen i Aalborg.

Sidste sæsons bronzevinder, Herlev Eagles, blev sendt hjem med et knusende nederlag på 0-8 efter en kamp, hvor Aalborg allerede efter ti minutter var to mål foran.

Kirill Kabanov gjorde det til 1-0, Pierre-Olivier Morin til 2-0. Og da Calder Brooks og Kabanov i anden periode øgede til et firemålsforspring, lignede det en afgjort kamp.

Siden de overraskende bronzemedaljer har Herlev sagt farvel til en stor del af sin stærke danskerstamme.

Tunge navne som Matthias Asperup, Victor Cubars og Daniel Baastrup Andersen har forladt klubben, og selv om Herlev har indledt sæsonen med de maksimalt tilladte ni udlændinge, står man uden point efter to kampe.

Det blev 3-5 mod Odense i fredags, og mod Aalborg var Herlev decideret chanceløs.

Det blev for alvor tydeligt i tredje periode, hvor gæsterne fra den københavnske Vestegn nærmest gav op.

Thomas Spelling og Patrick Bjorkstrand gjorde det til 5-0 og 6-0, inden Kabanov et minut før tid fik lov at score sit tredje mål i kampen.

Med 27 sekunder igen satte Tor Ulrik Rasmussen punktum med Aalborgs ottende scoring.