Hyldester til afdøde Terry Venables vælter ind fra tidligere spillere

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Hyldester til afdøde Terry Venables vælter ind fra tidligere spillere

Terry Venables var landstræner for England fra 1994 til 1996 og førte holdet til semifinalen ved Euro 96 på hjemmebane.
Terry Venables var landstræner for England fra 1994 til 1996 og førte holdet til semifinalen ved Euro 96 på hjemmebane.AFP
Hyldesterne er strømmet ind til den tidligere England-, Tottenham- og Barcelona-manager Terry Venables, som er død i en alder af 80 år.

Den nuværende engelske landstræner Gareth Southgate, som spillede under Venables ved Euro 96, sagde:

"Enhver spiller vil have stor kærlighed til den manager, der gav ham chancen, men det var hurtigt tydeligt i forhold til det, at spille under Terry Venables, at han var en fremragende træner og manager."

"Han var taktisk fremragende og havde en vidunderlig måde at håndtere alle på, fra den yngste spiller til den største stjerne.

"Han var fordomsfri, fremsynet, nød livet fuldt ud og skabte et fantastisk miljø med England, som gjorde det muligt for hans spillere at blomstre og opnå en af de mest mindeværdige turneringer i Englands historie. En strålende mand, som fik folk til at føle sig specielle, jeg er meget ked af at høre om hans død, og mine tanker er hos Yvette og hele hans familie."

Den tidligere engelske kaptajn Alan Shearer sagde:

"Ekstremt triste nyheder. Den store Terry Venables er gået bort. RIP Boss. Jeg skylder dig så meget. Du var fantastisk."

Gary Lineker, den tidligere engelske anfører, som spillede under Venables i Barcelona, tilføjede:

"(Jeg er) knust over at høre, at Terry Venables er død. Den bedste, mest innovative træner, som jeg havde det store privilegium og den fornøjelse at spille for. Han var dog meget mere end bare en fantastisk manager. Han var levende, han var charmerende, han var vittig, han var en ven. Han vil blive enormt savnet. Vi sender kærlighed og kondolencer til Yvette og familien. RIP Terry."