Hjemvendt FCN-stjerne fik endelig scoret: Det har været svært

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Hjemvendt FCN-stjerne fik endelig scoret: Det har været svært
Hjemvendt FCN-stjerne fik endelig scoret: Det har været svært
Hjemvendt FCN-stjerne fik endelig scoret: Det har været sværtLiselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
For lidt mere end et år siden var Andreas Schjelderup topscorer i Superligaen, hvilket var med til at sikre den unge FC Nordsjælland-offensivspiller et skifte til Benfica.

Skiftet endte dog ikke specielt lykkeligt, da den unge nordmand kun fik tre opgør for den portugisiske klub, inden han i sommer vendte tilbage til FCN på en lejeaftale.

Forventningerne har siden været tårnhøje, men det var først søndag, at Schjelderup fik hul på målbylden, da FCN slog Vejle Boldklub med 1-0.

"Det har været lidt svært, men jeg føler, at det går fint nu. Jeg har fået god hjælp af alle mine holdkammerater og trænere i klubben, som har taget sig godt af mig. Alt er supergodt nu", siger FCN-spilleren efter opgøret.

Det var først i kamp nummer 13, at 19-årige Schjelderup igen kom på tavlen for FCN. Offensivspilleren peger selv på forventninger og manglende kampform som grundene til, at det har været svært at vende tilbage.

"Jeg har siddet ude i syv måneder uden at spille særlig meget. Jeg forlod Superligaen på en rigtig god måde, og derfor har forventningerne været store".

"Det er noget, jeg har forsøgt at blokere. Jeg har bare haft fokus på mig selv for at gøre mit bedste, og så har jeg tænkt, at det nok skulle komme".

"Selvfølgelig har det været lidt frustrerende. Man burde lave mål i nogle situationer, men det vigtigste er, at vi vinder", siger den 19-årige nordmand.

Efter søndagens opgør var Johannes Hoff Thorup også glad for, at Schjelderup endelig scorede, selv om præstationen vægter højere hos FCN-træneren.

"Selvfølgelig er det godt, at vi fik ham i gang med at score, men det er lige så vigtigt, at vi ser ham i et flow som i første halvleg, hvor han vendte offensivt, lagde tryk på og satte sine medspillere op".

"Der skete hele tiden noget omkring ham, og det er det vigtigste, fordi det er der, vi gerne vil have ham".

"Jeg tror, at det betød en hel del for ham at få scoret, og det må vi ikke underkende, men hans præstation var vigtigst for mig", siger Hoff Thorup.

FCN-cheftræneren forstår godt, at det ikke har været nemt for nordmanden at vende tilbage til Superligaen.

"Jeg kan sagtens sætte mig ind i det, og det vigtigste har været at gøre tingene naturligt. Han har skullet træne og spille så meget som muligt, og så har vi stolet på, at processen nok skulle drive værket", siger cheftræneren.

Den driblestærke offensivspiller står i alt noteret for 18 mål i 63 superligakampe for FCN.