Historisk aften for Fredericia der spiller sig i Final 4 for første gang

Historisk aften for Fredericia der spiller sig i Final 4 for første gangClaus Fisker/Ritzau Scanpix
Fredericia vandt med 26-22 over Skanderborg AGF, og kan nu kalde sig Final 4 deltaer for første gang.

Fredericia spillede sig torsdag aften i Final 4, for første gang nogensinde. De gjorde de efter en sejr over Skanderborg AGF på 26-22.

Efter en helt lige første halvleg, der sluttede relativt målfattigt med 12-12, begyndte hjemmeholdet så småt at lægge afstand i de sidste 30 minutter.

Fredericia lavede de første tre mål efter pausen, og så kiggede de sig ikke tilbage, og var resten af kampen mindst foran med to mål.

Kasper Young blev topscorer for Fredericia med syv scoringer. For gæsterne lavede Fredrik Olsson og Morten Hempel Jensen også syv mål.

Onsdag spillede GOG og BSH sig også i Final 4, og den sidste deltager skal findes mellem Aalborg og Skjern.