Officielt: Mikkel Hansen indstiller karrieren til sommer

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Officielt: Mikkel Hansen indstiller karrieren til sommer

Aalborgs Mikkel Hansen under herrehåndboldkampen mellem SønderjyskE Herrehåndbold og Aalborg Håndbold i Sønderborg l
Aalborgs Mikkel Hansen under herrehåndboldkampen mellem SønderjyskE Herrehåndbold og Aalborg Håndbold i Sønderborg lBo Amstrup/Ritzau Scanpix
Mikkel Hansen indstiller karrieren. Det bekendte han på et stort anlagt pressemøde i dag.

Mikkel Hansen har længe været ude med en sygemelding på grund af stress, men kom dog tilbage i tide til at vinde VM-sølv med landsholdet ved slutrunden i Tyskland i januar. 

Den snart 37-årige spiller sidder lige nu ude med en lyskeskade, mens det går godt for holdet. De er efter en suveræn sæson indtil videre, der har placeret dem syv point foran nærmeste forfølger fra Fredericia, i slutspillet, der begynder den 7. april, og ligeledes fortsat med i Europa. 

"Jeg har i næsten 20 år været priviligeret af at leve  af den sport jeg elsker, repræsenteret de største klubber, været en del af det mest succesfulde landshold, haft de bedste trænere. Og mødt en masse inspirerende mennesker", siger Mikkel Hansen, der også understreger at han arbejder på at blive en del af den trup, som skal repræsentere Danmark til OL.

"Jeg har altid lovet mig selv, at jeg ville stoppe, når jeg ikke havde motivationen. Jeg er ekstremt stolt over det, jeg har drevet det til. Det har krævet meget hårdt arbejde. "

Mikkel Hansen, der både har vunder VM; EM og OL, spillede ti år i PSG før han vendte hjem til Aalborg. Før spillede han i GOG, FC Barcelona og AG København. Han er tre gange blevet kåret som Verdens Bedste Håndboldspiller.