Aalborg indkalder til pressemøde om Mikkel Hansens fremtid: Karrierestop i luften

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Aalborg indkalder til pressemøde om Mikkel Hansens fremtid: Karrierestop i luften

Opdateret
Mikkel Hansen under VM i januar.
Mikkel Hansen under VM i januar.Profimedia
Noget brygger i Aalborg, hvor det lokale håndbold flagskib netop har udsendt en pressemeddelelse. Emnet er Mikkel Hansen, fremgår det, uden ellers at afsløre noget om, hvad det handler om. Men både TV2 Sport og Jyllands-Posten mener at vide, at det drejer sig om et karrierestop til sommer.

"Onsdag den 3. april kl. 12.30 vil Mikkel Hansen og Aalborg Håndbold på et pressemøde fortælle nærmere om det fremtidige samarbejde mellem parterne," er ordlyden i pressemeddelelsen, hvor det også fremgår, at ingen af parterne vil have yderligere kommentarer inden pressemødet.

Mikkel Hansen har længe været ude med en sygemelding på grund af stress, men kom dog tilbage i tide til at vinde VM-sølv med landsholdet ved slutrunden i Tyskland i januar. 

Den snart 37-årige spiller sidder lige nu ude med en lyskeskade, mens det går godt for holdet. De er efter en suveræn sæson indtil videre, der har placeret dem syv point foran nærmeste forfølger fra Fredericia, i slutspillet, der begynder den 7. april, og ligeledes fortsat med i Europa. 

Hansen har kontrakt med Aalborg Håndbold frem til næste sommer, men har før luftet tanken om karrierestop under sin skadespause. Til sommer venter der som bekendt et OL i Paris, hvorefter en anden stjerne, Nikola Karabatic, har meldt ud, at han stopper sin karriere som aktiv.