Toft forudser grim slåskamp: Montenegro må ikke kyse os

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Toft forudser grim slåskamp: Montenegro må ikke kyse os

Sandra Toft forudser et montenegrinsk hold, der vil spille på alle facetter inden for passion.
Sandra Toft forudser et montenegrinsk hold, der vil spille på alle facetter inden for passion.Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Hjerteblodet og nationalfølelsen koger hos modstanderen, når Danmarks håndboldkvinder onsdag aften skal forsøge at spille sig i VM-semifinalen.

Montenegro er kendt for vildskab og passion, og det bliver ikke anderledes i denne omgang, mener Sandra Toft.

"De er meget følelsesladede og spiller meget på vildskab og attitude. Så det skal vi matche dem på. Vi må ikke blive kyset af deres måde at spille på. Jeg tror, det bliver en slåskamp. En grim en af slagsen. Det gør det altid mod Montenegro. Men hvis vi holder højt tempo i 60 minutter, så bliver de slidt ned," siger den danske landsholdskeeper.

Det kan altså meget vel blive meget underholdende for tilskuerne i Boxen. Faktisk er montenegrinerne ligefrem kendt for at agere teatralsk.

Så de danske spillere skal være forberedte på modstandere, der falder let og kaster med hovedet for at fremprovokere udvisninger.

"De går til grænsen. De er passionerede, og jeg tror ikke, at de bevidst gør det. Ubevidst ligger der så mange følelser i dem, at et lille skub føles som et stort skub," siger Jesper Jensen.

Landstræneren mener, at de danske spillere skal undgå at lade sig påvirke af skuespillet, og Line Haugsted, som formentlig bliver involveret i et hav af nærkampe, kommer til at tage sine forholdsregler.

"Vi skal appellere lidt til dommerne, når de kaster sig, og vi skal sørge for at give slip tidligt i tacklingerne, så det ikke ser alt for voldsomt ud. For de er netop gode til at få det til at se voldsomt ud," siger forsvarsspecialisten.

Håndboldkvinderne har gode erfaringer med Montenegro. Ved EM sidste år blev montenegrinerne nedlagt i semifinalen.

Siden da er flere profiler forsvundet fra holdet. Om det får en påvirkning på styrkeforholdet, finder vi ud af, når der fløjtes op 20.30 onsdag aften.