Ikast og Odense tager sikre sejre i Kvindeligaen

Ikast og Odense tager sikre sejre i KvindeligaenIkast Håndbold
Topholdene fra Odense og Ikast halede onsdag lidt ind på førerholdet Team Esbjerg i kvindernes bedste håndboldliga.

Ikast Håndbolds offensiv var i hopla på udebane mod midterholdet Ringkøbing og bidrog til en sejr på hele 44-32.

De mange mål blev spredt godt ud mellem profiler som Julie Scaglione, Marketa Jerabkova, Sarah Iversen og Ingvild Bakkerud.

Andetsteds havde Odense Håndbold lidt flere problemer hos bundholdet Horsens, men kørte dog en sikker sejr på 30-21 i hus.

Bagud 6-11 efter et kvarter smed hjemmeholdet den 20-årige målvogter Mathilde Bisgaard i aktion, og hun var i den grad med til at tage pippet fra gæsternes profiler.

Med seks redninger før pausen var Bisgaard med til at stoppe blødningen, og da hun fortsatte med at leverede redninger på stribe, kom Horsens i første del af anden halvleg tæt på at få kontakt med favoritten.

Men offensiven fulgte ikke helt med Bisgaards præstationer, så selv om hun endte med 16 redninger på 45 minutter, blev det aldrig rigtigt spændende. Blandt andet fordi Odenses keeperduo også leverede fine præstationer.

Ikast og Odense har med deres sejre nu begge 22 point for 13 kampe. Team Esbjerg, der fik sin kamp mod Bjerringbro onsdag aflyst på grund af uvejret, fører an med maksimum 24 point for 12 kampe.