Den norske profil Henny Reistad er tilbage: Kan blive guld værd for Esbjerg

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Den norske profil Henny Reistad er tilbage: Kan blive guld værd for Esbjerg

Den norske Esbjerg-profil Henny Reistad er tilbage i truppen efter skade
Den norske Esbjerg-profil Henny Reistad er tilbage i truppen efter skadeProfimedia
Team Esbjerg kan glæde sig over, at holdet nu meget snart har alle spillere klar.

I starten af september mistede Team Esbjerg den norske verdensstjerne Henny Reistad til en skade i kampen mod Rapid Bucuresti. Et par dage senere fortalte hun til avisen Jydske Vestkysten, at det ikke var værre end en forstuvning. 

Nu er nordmanden blevet testet forud for kampen mod Sønderjyske, og det er blevet vurderet, at hun som minimum kan være en del af Jesper Jensens trup til opgøret. 

Det vil være en stor gevinst for Esbjerg, som i weekenden tabte til det slovenske hold Ljubljana i Champions League. Esbjerg har dog vundet alle tre kampe i Kvindeligaen indtil videre i denne sæson, og cheftræner Jesper Jensen slår fast, at sejren er det allervigtigste i opgøret mod Sønderjyske.

"Det gælder for os om at spille med en fasthed og at gøre det, som vi er gode til. De vil komme med en stor intensitet, og hvis vi ligger for lavt efter en lang rejse fra Slovenien i weekenden, så får vi problemer. Men hvis vi kan spille med en fasthed i vores spil, så bør vi kunne vinde, og det er vores altoverskyggende mål for kampen," siger Esbjerg-cheftræneren Jesper Jensen til klubbens egen hjemmeside.

Henny Reistad var i november 2022 med til at vinde Norges niende EM-titel, da de slog Danmark i finalen ved mesterskaberne i Slovenien, Nordmakedonien og Montenegro.