Aalborg taber første point i Herre Håndboldligaen mod nedrykningskandidater

Stor skuffelse for Mikkel Hansen og co.
Stor skuffelse for Mikkel Hansen og co.Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Med nød og næppe undgik Aalborg sæsonens første nederlag mod miniputterne fra Lemvig-Thyborøn. Kampen endte 30-30 efter en neglebider af et opgør.

Hjemmeholdet, der ligger til nedrykning, var ellers foran med fire mål ved pausen, men Aalborg undgik med resultatet trods alt et ydmygende nederlag til Lemvig-Thyborøn, der ligger næstsidst i ligaen.

De går dog glip af deres 14. sejr på stribe i denne sæson i Herre Håndbold Ligaen, og har fortsat et tæt kampprogram foran sig.

Jeppe Gade var helt ustyrlig for Lemvig, og med 12 scoringer stod han næsten for halvdelen af deres mål i kampen.

Aalborg topper med det ene point fortsat Herreligaen, mens Lemvig-Thyborøn som næstsidst er at finde i den helt anden ende af tabellen.

Bagspilleren Jeppe Gade var i forrygende spillehumør for hjemmeholdet og bidrog med 12 mål i alt. Ti af dem var i åbent spil.

De to hold fulgtes pænt ad i kampens indledning, men i løbet af første halvleg trak Lemvig-Thyborøn overraskende fra og gik til pause med en føring på fire mål.

Fra anden halvlegs begyndelse åd Aalborg sig langsomt ind, og gæsterne havde også næsten kontakt ved 21-20 til hjemmeholdet.

Det slog dog ikke Lemvig-Thyborøn ud, der med en ny god periode igen trak fra og kom op med 24-20.

Endnu en gang lykkedes det dog Aalborg at slide sig tilbage og få kontakt med flere vigtige scoringer fra Mikkel Hansen og Mads Hoxer, og denne gang slap aalborgenserne ikke kontakten til hjemmeholdet igen.

Ved stillingen 30-30 havde Aalborg muligheden for at sikre sejren, men Mads Hoxers afslutning blev reddet af Emil Tellerup i Lemvig-Thyborøn-målet.