Runder kamp nr. 500: Skjern-legende forlænger med tre år

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Runder kamp nr. 500: Skjern-legende forlænger med tre år

Runder kamp nr. 500: Skjern-legende forlænger med tre år
Runder kamp nr. 500: Skjern-legende forlænger med tre årFoto: Skjern Håndbold
Kasper Søndergaard har forlænget sin kontrakt som assistent-træner for Skjern Håndbold frem til sommeren 2026. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

"Jeg befinder mig rigtig godt i min stilling, og Skjern Håndbold er efter min mening den bedste arbejdsplads i Danmark. Jeg har været her i mange år efterhånden, men forlængelsen er under ingen omstændigheder en sovepude for mig.

"Jeg er ærgerrig efter at vinde, spille med om titlerne og fortsætte med at bevare Skjern Håndbold i toppen af dansk håndbold", siger Kasper Søndergaard, der sideløbende med jobbet som assistenttræner har fået større og større ansvar på Talentakademiet Ringkøbing-Skjern.

For sportschef Thomas Klitgaard har beslutningen om at forlænge aftalen med Søndergaard, der har været i klubben siden 2011, været helt oplagt og naturlig.

"Vi har stor tro på, at Kasper Søndergaard i samarbejde med Mathias Madsen kan fastholde os i toppen af dansk håndbold. Udover at være en dygtig og skarp assistenttræner, så har Søndergaard flere kasketter på i hverdagen, som indimellem kan gå under radaren, men som er enormt givende og vigtige for klubben. Derudover var det et stort ønske for Mathias Madsen, at Kasper Søndergaard forblev i klubben som assistenttræner, siger sportschef Thomas Klitgaard.

Søndergaard runder søndag  aften sin kamp nummer 500 i Skjern Håndbold. 361 kampe på højreback-positionen, mens opgøret mod Aalborg Håndbold bliver kamp nummer 139 som assistenttræner