Veteranmålmand fører an i europæisk Skjern-sejr: Videre fra gruppespil

Tim Winkler var en mur mod Braga
Tim Winkler var en mur mod BragaSkjernhaandbold.dk
Skjern Håndbold og en velspillende Tim Winkler i målet spillede sig tirsdag aften videre fra European Leagues gruppespil, da man på hjemmebane slog Braga 32-25.

Med sejren ligger Skjern nummer to i gruppe D med seks point, mens kroatiske Nexe topper med otte point.

Hverken Braga eller Povazska Bystrica på de resterende placeringer kan nå de to tophold, der dermed er sikret videre avancement.

European League er den næstbedste europæiske klubturnering.

Skjern og Braga fulgtes pænt ad tirsdag aften i den første del af kampen, men i løbet af første halvleg begyndte Skjern-målmand Tim Winkler for alvor at tage fat.

Med en solid præstation og flere gode redninger fra den 37-årige målmandsveteran gled Skjern hen mod slutningen af første halvleg langsomt fra portugiserne og førte ved pausen 15-10.

Fra anden halvlegs begyndelse fastholdt Skjern og i særdeles keeper Tim Winkler det høje niveau, og føringen voksede til 19-10.

Der var klasseforskel mellem de to mandskaber, hvilket Skjern i løbet af anden halvleg udnyttede til at rotere og give flere af de yngre kræfter spilletid.

Det tog toppen af Skjern-føringen, og det danske hjemmeholds koncentration svigtede ligeledes en smule hen mod slutningen af opgøret, der endte 32-25.