Danske VM-profiler skuffede fælt i Flensburgs chokerende exit fra Europa League

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Danske VM-profiler skuffede fælt i Flensburgs chokerende exit fra Europa League

Ingen Final 4 til Mads Mensah og de andre Flensburg-Handewitt-danskere.
Ingen Final 4 til Mads Mensah og de andre Flensburg-Handewitt-danskere.Profimedia
Flensburg-Handewitt var en af favoritterne til European League, men nu kommer de end ikke i Final 4.

Tirsdag aften skulle de tyske giganter fra Flensburg-Handewitt forsøge at spille sig i Final 4, da de på hjemmebane tog imod BM Granollers. Den tyske danskerklub havde vundet det første opgør med 31-30 på Granollers hjemmebane Spanien, og Flensburg-Handewitt var derfor storfavoritter til tirsdagens kamp.

Der var dog intet at juble over for det tyske hjemmepublikum tirsdag aften.

Ikke alene tabte Flensburg-Handewitt kampen. De tabte endda med hele otte mål, da spanske Granollers sikrede sig en sejr på 35-27.

Der var flere danskere med i tirsdagens kamp. Kevin Møller, Lasse Møller, Johan Hansen, Mads Mensah Larsen, Simon Hald, Aron Mensing og Emil Jakobsen var alle med i truppen til kampen, men de kunne altså ikke stille noget op mod den spanske topklub.

TV2 Sports’ håndboldekspert Bent Nyegaard var da også aldeles overrasket over resultatet.

”Det er håndboldhistorie på et vanvittigt plan og et af de mest overraskende resultater, vi nogensinde har set i europæisk håndbold. Jeg har næsten ikke ord”, fortæller Bent Nyegaard til TV2 Sports hjemmeside.

Det er en stor skuffelse for Flensburg-Handewitt ikke at gå videre til Final 4, og nederlaget giver lidt ekstra salt i såret.

Final 4-stævnet skal nemlig afholdes i Flensburg, og derfor havde tyskerne chancen for at vinde hele turneringen på hjemmebane.

”Det gør bare nederlaget til en endnu større fiasko og en fadæse for klubben, der stod til at afvikle Final 4. Selvom der nok skal komme tilskuere, så er det jo også en finansiel nedtur af uhyre dimensioner”, siger Bent Nyegaard til TV 2 Sports hjemmeside.