Simon Pytlicks krop er blevet frisket op i genoptræning: Har ikke været bekymret

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Simon Pytlicks krop er blevet frisket op i genoptræning: Har ikke været bekymret

Simon Pytlick har været i gode hænder under genoptræningen.
Simon Pytlick har været i gode hænder under genoptræningen.Profimedia
I slutningen af oktober kom en faretruende melding fra Flensburg-Handewitt.

Simon Pytlick, der overstrålede de fleste, da Danmark vandt VM i Sverige i begyndelsen af 2023, havde pådraget sig en ankelskade og blev meldt ude resten af året.

På den måde blev det pludselig tvivlsomt, om det danske håndboldpublikum ville komme til at se Simon Pytlick folde sig ud til EM i Tyskland i januar.

Landstræner Nikolaj Jacobsen har dog ikke haft nogen svedeture over den unge stjernes skadeskvaler. Han har nemlig fulgt nøje med i genoptræningsforløbet, som er foregået hos landsholdets fysioterapeut, Anja David Greve.

"Jeg har ikke været bekymret. Der kan altid opstå komplikationer i forhold til sådan et forløb. Men fordi Flensburg ligger, hvor det gør, har Simon fået lov til at lave det meste af sin træning inde ved Anja, og hvis der er nogen, jeg er tryg ved, så er det Anja. Jeg har næsten fået daglige opdateringer, så jeg har ikke gået og været nervøs for, om han ville blive klar," siger Nikolaj Jacobsen i forbindelse med udtagelsen af EM-truppen torsdag i Herning.

Simon Pytlick var tilbage i kamptruppen for Flensburg-Handewitt onsdag mod Bergischer i pokalturneringen, men fik ikke spilletid.

Han kommer dog til at stå skarpt, når Nicolej Krickau bringer ham i spil igen. Pytlick har nemlig været igennem en effektiv genoptræningsmaskine hos Anja David Greve.

"Anja skal ikke have for meget ros," siger Nikolaj Jacobsen med et grin.

"Men hun er vanvittigt dygtig og har gjort det godt med Simon. Men det har ikke været en kompliceret skade. Den har skullet have sin tid til at hele, og så har de samtidig brugt tiden fornuftigt på at få frisket andre dele af Simons krop op," siger landstræneren.

Herrelandsholdet mødes i begyndelsen af det nye år og spiller tre testkampe på dansk grund, inden Tjekkiet venter i den første EM-kamp 11. januar.