Fløjspiller får kram og skudtræning efter kikset EM-start: Ny chance lørdag

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Fløjspiller får kram og skudtræning efter kikset EM-start: Ny chance lørdag

Mens Emil Nielsen stod en forrygende kamp torsdag, så havde navnebror Emil Jakobsen det anderledes svært med sine afslutninger.
Mens Emil Nielsen stod en forrygende kamp torsdag, så havde navnebror Emil Jakobsen det anderledes svært med sine afslutninger.Sebastian Widmann/Getty Images Europe/Getty Images via AFP
Det var ikke den EM-start, han havde sat næsen op efter.

Normalt er Emil Jakobsen en sikker afslutter. Men mod Tjekkiet torsdag aften scorede den hurtige fløjspiller kun på et af fire forsøg, inden han blev skiftet ud og plantet på bænken i resten af kampen.

"Det er selvfølgelig irriterende at starte med sådan en kamp. Men det er, hvad det er. Vi fik to point, og det er det vigtigste. Så er min kamp lidt ligegyldig - det er noget, jeg skal bearbejde med mig selv," siger Emil Jakobsen.

Den kiksede EM-premiere ændrer heller ikke på, at Emil Jakobsen er en vigtig figur i Nikolaj Jacobsens planer.

Landstræneren slår fast, at torsdagens præstation ikke slår skår i hans tillid til Flensburg-spilleren.

"Han får en ny chance igen på lørdag. Sådan er det. Nu havde han tre afbrændere, og det var selvfølgelig ærgerligt, men det var positivt at se Magnus Landin komme ind og være stensikker på sine afslutninger."

"Emil får et lille kram, og han kan få lov til at skyde lidt ekstra til træningen fredag. Så forventer jeg også, at afslutningerne sidder der igen. Det plejer de at gøre," siger Nikolaj Jacobsen.

For Emil Jakobsen handler det nu om at få oplevelsen mod Tjekkiet ud af hovedet inden mødet med Grækenland lørdag aften.

"Det bliver man nødt til. I en slutrunde er kampprogrammet så tæt, og vi har vigtige kampe hele tiden. Jeg kan ikke hænge mig i, at jeg har spillet dårligt mod Tjekkiet," siger han.