Dansk fløjspiller får svært ved at få pulsen ned efter EM-drama

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Dansk fløjspiller får svært ved at få pulsen ned efter EM-drama

Magnus Landin scorede et uhyre vigtigt i slutningen af kampen, men efter videogennemgang blev målet annulleret.
Magnus Landin scorede et uhyre vigtigt i slutningen af kampen, men efter videogennemgang blev målet annulleret.Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Det er normalt svært nok at falde til ro, når man lige har vundet en dramatisk håndboldkamp. Og når man ovenikøbet selv får en hovedrolle i slutfasen, bliver det kun endnu sværere.

Derfor regner Magnus Landin heller ikke med, at han vil være i stand til at sove før et godt stykke ud på de små timer efter håndboldlandsholdets 28-27-sejr over Sverige ved EM.

"Når pulsen har været så højt oppe, og adrenalinen kører, så er det svært at komme hjem og falde til ro. Forhåbentlig kan vi sammen nyde sejren," siger fløjspilleren.

Han troede, han endegyldigt havde afgjort kampen, da han sendte bolden i nettet med 17 sekunder igen.

Men efter et flere minutter langt videogennemsyn annullerede dommerne scoringen, fordi danskerne havde brugt en aflevering for meget og dermed lavet passivt spil.

"Jeg troede, vi havde vundet på det tidspunkt, og først gik spillet jo videre, og svenskerne skulle til at give bolden op. Men så begyndte de at omringe dommerne. Jeg var ikke klar over, at vi havde brugt for mange afleveringer," siger Magnus Landin.

Kampuret blev stoppet med tre sekunder igen. Men efter annulleringen valgte dommerne at skrue tiden tilbage til Landins afslutning og dermed give svenskerne 17 sekunder til at jage en udligning.

"Men svenskerne brugte jo selv tid på at protestere. Jeg ved ikke, om tiden skulle spoles så langt tilbage. I sidste ende fik de muligheden for at udligne," konstaterer han.

Svenskerne fik faktisk scoret på det efterfølgende angreb. Men igen indtog dommerne hovedrollen og underkendte træfferen for overtrådt.

Dermed kunne danskerne omsider juble over sejren i en ekstremt jævnbyrdig kamp.

"Vi vidste godt, at det ville blive tæt. Selv om vi to gange i anden halvleg havde forspring på fire mål, så kom de alligevel tilbage. Det er et godt hold," siger Landin, der roser de mange danske tilskuere, der havde taget turen til Hamburg.

"Fantastisk. Virkelig fed stemning. Det føltes slet ikke, som om vi spillede i Tyskland. Det kunne lige så godt være i Herning eller København."