Emil Jakobsen slipper nådigt og forventes klar fredag

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Emil Jakobsen slipper nådigt og forventes klar fredag

Emil Jakobsen ser ud til at være klar igen efter sin skade.
Emil Jakobsen ser ud til at være klar igen efter sin skade.Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Fløjspilleren Emil Jakobsen bliver efter alt at dømme klar til fredagens stormøde med Sverige ved håndbold-EM i Tyskland.

Jakobsen vred om på den ene ankel og måtte udgå fra kampen mod Holland onsdag aften. Men en undersøgelse viser, at han er sluppet billigt.

"Det er en simpel forstuvning, der er gået ud over to udvendige ledbånd. Det ser godt ud," siger landsholdets fysioterapeut, Anja Greve.

"Sådan en skade skal behandles med kompression og is, og så laver han øvelser på hotellet. Der er en meget lille hævelse, og det er meget bedre, end vi havde regnet med. Vi har sovet godt," siger hun.

Landstræner Nikolaj Jacobsen sagde allerede efter onsdagens kamp, at han forventede, at Emil Jakobsen blev klar mod svenskerne, og undersøgelsen bekræfter den spådom.

"Hvis der er en risiko for, at Emil ikke kan spille i den næste kamp, så tager vi ham selvfølgelig ikke med mod Sverige. Men det tror jeg ikke, der er," siger Nikolaj Jacobsen.

Emil Jakobsen har hidtil delt spilletiden på venstre fløj med Magnus Landin, der har imponeret ved at score på samtlige sine otte afslutninger i turneringen.

"Magnus har gjort det fantastisk. Han dækker virkelig godt op og har scoret på sine chancer. Så er det svært at stå og være utilfreds," siger Nikolaj Jacobsen.