BSH forlænger med forsvarets veteranudsmider: Drømmer om en titel med klubben

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

BSH forlænger med forsvarets veteranudsmider: Drømmer om en titel med klubben

BSH forlænger med forsvarets veteranudsmider
BSH forlænger med forsvarets veteranudsmiderBjerringbro-Silkeborg Håndbold
Frem til sommeren 2025 hedder chefudsmideren i Bjerringbro-Silkeborgs forsvar stadig René Toft. Veteranen har tirsdag forlænget sin aftale med den midtjyske håndboldklub.

Den 39-årige stregspiller har sat sin signatur på en forlængelse frem til sommeren 2025. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

"Jeg har det rigtig godt i BSH. Jeg er glad for at være her, og kroppen har det godt, så det var egentligt en ret nem beslutning", siger René Toft i pressemeddelelsen.

"Jeg drømmer om at få en titel med BSH. Jeg synes, vi får et stærkt hold næste år, så jeg håber virkelig på, at vi kan komme med op og spille med om det sjove - enten pokalen eller det danske mesterskab".

René Toft var gennem mange år også en fast bestanddel af det danske landshold. Stregspilleren fik sin debut i 2005 i rødt og hvidt og takkede af efter 147 kampe efter EM i 2020.

Han har fuld plade på de store titler, da han var med til at vinde EM i 2012, OL i 2016 og VM i 2019 samt en række andre medaljer.

De seneste år på landsholdet blev han især kendt som en forsvarsspecialist, som i det centrale forsvar tager godt fra i nærkampene. Det samme har gjort sig gældende på klubniveau.

"Vi er rigtig glade for at kunne lave en aftale med René for det kommende år. Han er stadig en af Danmarks bedste forsvarsspillere", siger sportslig ansvarlig i BSH Michael V. Knudsen i pressemeddelelsen.

René Toft har spillet i klubben siden sommeren 2020. Før det spillede han på store klubadresser i udlandet som THW Kiel, Veszprem og Benfica.

På dansk jord har han tidligere repræsenteret Mors, Viborg HK, KIF Kolding og AG København.