GOG henter Aaron Mensing i Flensburg-Handewitt som afløser for Pytlick

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

GOG henter Aaron Mensing i Flensburg-Handewitt som afløser for Pytlick

Aaron Mensing spiller fra næste sæson i GOG.
Aaron Mensing spiller fra næste sæson i GOG.Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Den danske landsholdsspiller Aaron Mensing skifter til GOG på en et-årig kontrakt.

Det fortæller GOG i en pressemeddelelse, hvor de også fortæller, at den sønderjyske venstreback, der skrev under på en to-årig kontrakt med den nordtyske klub i 2021, og som er med i truppen til de kommende EHF Euro Cup-kampe mod Spanien og Sverige, giver klubben en ny dimension.

"Aaron Mensing har gjort det rigtig godt i Flensburg-Handewitt og kan tilføre os nogle andre dimensioner end dem, vi har haft tidligere. Han har jo et skud på internationalt topniveau – også fra større afstande, end vi er vant til. Og så skal vi have ham til at dække op igen, hvilket han har været rigtig dygtig til tidligere, men ikke har gjort så meget i Flensburg og på landsholdet. Men det skal han hos os – både for sin egen udvikling og for GOG. Så alt i alt en aftale, vi er utrolig glade for, og som vi glæder os rigtig meget til,” lyder det fra GOGs cheftræner, Nicolej Krickau

Og venstrebacken, som skal erstatte Simon Pytlick, der til sommer tager den anden vej, ser også frem til udfordringen.

”GOG er en klub i fremgang – både nationalt og internationalt, så den udvikling glæder jeg mig til at blive en del af. Og jeg håber, jeg kan være med til at hjælpe klubben med fortsat at udvikle sig og opnå store resultater. Derudover er GOG kendt for et godt sammenhold og kultur i klubben, hvilket også tiltaler mig,” fortæller venstrebacken.

Aaron Mensing har spillet 12 kampe for det danske landshold og deltog ved EM i Ungarn sidste år.