Landin og Lauge er tilbage på landsholdet til EHF Euro Cup mpd Sverige og Spanien

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Landin og Lauge er tilbage på landsholdet til EHF Euro Cup mpd Sverige og Spanien

Landin er tilbage på sin plads i landsholdets mål.
Landin er tilbage på sin plads i landsholdets mål.Profimedia
Håndboldlandstræner Nikolaj Jacobsen har udtaget det meste af VM-truppen fra januar til den næste landsholdssamling, der afvikles i slutningen af april.

Således har Niklas Landin, Rasmus Lauge, Henrik Møllgaard, Johan Hansen og Mads Hoxer alle udsigt til deres første landskampsminutter efter VM, efter at de fik en puster under landsholdssamlingen i marts.

Landsholdet er samlet for at spille EHF EURO Cup-turneringen, hvor Spanien og Sverige venter henholdsvis 27. og 29. april.

"Nu kommer flere af de rutinerede med igen," siger Nikolaj Jacobsen i en pressemeddelelse fra Dansk Håndbold Forbund og tilføjer:

"Men der er også stadigvæk nogle af de unge, jeg gerne lige vil se en gang mere i Thomas Arnoldsen og Aaron Mensing, der gjorde det godt sidst og også har præsteret godt for deres klubber."

Ny mand i truppen efter godt et års fravær er stregspilleren Alexander Lynggaard fra Bjerringbro-Silkeborg.

"Han er med, fordi han er variabel i sit forsvarsspil ligesom Magnus Saugstrup og Emil Bergholt, der er ude med skader. Så jeg vil gerne se, om jeg også kan få kørt nogle af Lynggaards kvaliteter ind på holdet, så han kan være i spil fremadrettet, hvis der skulle blive brug for det," siger Nikolaj Jacobsen.

Magnus Saugstrup er udtaget til truppen, men han kommer dog ikke i spil til kampene på grund af en skade, han pådrog sig i sit ydre ledbånd i slutningen af februar.

Danmarks største stjerne, Mikkel Hansen, er fortsat sygemeldt i sin klub, Aalborg Håndbold.

Truppen i sin helhed:

Målmænd: Niklas Landin og Emil Nielsen.

Fløjspillere: Magnus Landin, Emil Jakobsen og Johan Hansen.

Stregspillere: Alexander Lynggaard, Magnus Saugstrup, Lukas Jørgensen og Simon Hald.

Bagspillere: Niclas Kirkeløkke, Rasmus Lauge, Mathias Gidsel, Henrik Møllgaard, Mads Mensah Larsen, Aaron Mensing, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Simon Pytlick.

Danmark møder Spanien på udebane 27. april og spiller hjemme i Herning to dage senere.