Fænomenal dansk Barcelona-keeper tager pippet fra Magdeburgs danske profiler

Fænomenal Barcelona-dansker tager pippet fra Magdeburgs danske profiler
Fænomenal Barcelona-dansker tager pippet fra Magdeburgs danske profilerProfimedia
Hvis Magdeburgs spillere har mareridt om Emil Nielsen i de kommende dage, vil det være ganske naturligt.

Barcelona-keeperen tog således pippet fra den regerende Champions League-mester, da det torsdag gik løs i Europas fineste turnering.

Takket være Nielsens mange redninger scorede tyskerne kun otte gange i de første 30 minutter. Han præsterede blandt andet en vild dobbeltredninger i duel med landsholdskollega Magnus Saugstrup.

Og selv om det blev bedre i anden halvleg, blev kampen aldrig spændende.

Barcelona førte 14-8 ved pausen, og det blev kun værre og værre for Magdeburg, som anden halvleg skred frem.

Emil Nielsens redningsprocent faldt en smule, men endte på lige knap 50 procent, efter at han havde pillet 18 af de 37 forsøg, som han stod over for.

Barcelonas franske stjerne Mem Dika blev topscorer i kampen med otte mål, mens Saugstrup og Michael Damgaard hver lavede blot ét mål på henholdsvis fire og fem forsøg for Magdeburg.

Barcelona har ligesom GOG og Porto fire point efter to kampe i Champions Leagues gruppe B. Magdeburg er derimod pointløs.