Storopgør venter i GOGs pulje: Barcelona jager sejrstime mod Saugstrup og Damgaard

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Storopgør venter i GOGs pulje: Barcelona jager sejrstime mod Saugstrup og Damgaard
Emil Nielsen under nederlaget i sidste sæson til Magdeburg
Emil Nielsen under nederlaget i sidste sæson til Magdeburg
Fcbarcelona.com
GOG er lagt fra land med to sejre i deres Champions League-pulje, og Barcelona, der har Emil Nielsen som den ene keeper, jager ligeledes deres anden sejr i gruppen. Det bliver ikke nogen nem sag mod Magdeburg, der godt nok tabte i deres første kamp mod Telekom Veszprem, men som har et drevent hold med Magnus Saugstrup i front.

I den første kamp i gruppen slog Barcelona Montpellier med 30-25 efter en fremragende indsats af netop Nielsen i målet. Danskeren var vikar for Gonzalo Pérez de Vargas, der var fraværende af familiære årsager, men som burde være tilbage til torsdagens kamp. Det er dog svært at forestille sig, at den store århusianer ikke får spilletid undervejs i opgøret mod tyske Magdeburg.

Netop Magdeburg har Barcelona nok et par høns at plukke med efter sidste sæsons semifinale i Champions League, som tyskerne vandt. Det skete efter en højdramatisk affære, som måtte afgøres på straffekast efter 31-31 i almindelig spilletid, 

Den 27-årige stregspiller Magnus Saugstrup kan regnes med at indtage en hovedrolle som fikspunkt for tyskernes angreb, og ved sin side har han Michael Damgaard Nielsen.

Den hårdtskydende venstreback stod for hele otte mål i føromtalte semifinale, mens Magnus Saugstrup stod for tre. I nederlaget til Telekom lavede Damgaard dertil seks mål, hvor Saugstrup gik målløs gennem kampen, men lagde en jætteindsats i forsvaret.

Danskerne kan se frem til at møde en Dika Mem, der er i absolut topform for tiden, og som stod for otte mål i sejren over Montpellier samt syv mål, da Barcelona udraderede Cuenca med hele 46-18 i den spanske liga.

Barcelona ligger her foreløbigt nummer et, mens Magdeburg må tage til takke med en tredjeplads i Bundesligaen, hvor de senest vandt med 35-28 over Lemgo. Deres eneste nederlag i denne sæson foreløbigt i ligaen har været til Füchse Berlin, der ligger lige over dem i tabellen.

Barcelona er nummer et i Spanien
Flashscore

De to hold jager begge GOG, der har maksimumpoint efter anden runde, hvilket giver dem en foreløbig førsteplads i gruppe B. 

Kampen spilles 20.45 og kan følges på Flashscore