Giannis Antetokounmpos 41 point sikrede Bucks sejren over Indiana Pacers

Giannis Antetokounmpos i kamp mod Denver Nuggets.
Giannis Antetokounmpos i kamp mod Denver Nuggets.STACY REVERE/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Getty Images via AFP
Milwaukees Giannis Antetokounmpo (28) fejrede, at han igen er blevet valgt som NBA All-Star holdkaptajn ved at lave hele 41 point og førte dermed Bucks til en 141-131-sejr over Indiana Pacers, mens Memphis Grizzlies' dårlige stime fortsatte.

Indiana Pacers 131 – 141 Milwaukee Bucks

Bucks scorede hele 85 point i første halvleg og førte med 33 point, da de noterede sig for tredje sejr i træk i sejren over Indiana Pacers.

Indiana fik hentet ind på Bucks, så de blot var otte point efter med lidt over fire minutter tilbage af kampen.  Pacers kunne dog ikke sætte den nødvendige slutspurt ind.

Milwaukee-stjernen Antetokounmpo leverede, udover sine mange point, 12 rebounds og seks assists. Jrue Holiday scorede 23 point og bidrog med ni assists for Bucks.

Myles Turner var mest scorende for Pacers med 24 point.

Antetokounmpos dominerende præstation, inklusive et flot dunk i fjerde quarter over Oshae Brissett, kom dagen efter, at han blev valgt som starter og holdkaptajn til næste måneds All-Star-kamp.

Det bliver tredje gang, at den dobbelt MVP-vinder skal lede et All-Star-hold.

Minnesota Timberwolves 111 – 100 Memphis Grizzlies

Memphis Grizzlies tabte for femte kampe i streg, da Minnesota Timberwolves straffede topholdet.

Anthony Edwards var Timberwolves’ mest scorende på aftenen med 25 point for hjemmeholdet.

Ja Morant leverede en triple-double med 27 point, 11 assists og ti rebounds for Memphis, da de endnu en gang tabte. Grizzlies havde, inden de seneste fem nederlag i streg, en god stime kørende med 11 sejre i træk.

Golden State Warriors 129 – 117 Toronto Raptors

I San Francisco scorede Stephen Curry 35 point og Klay Thompson leverede 29 point, da de forsvarende NBA-mestre, Golden State Warriors, bankede Toronto Raptors med 129-117.

Curry var også aldeles gavmild, da han bidrog med 11 af Warriors' 40 assists i en underholdende kamp, hvor værterne fra Warriors for alvor trak fra i fjerde quarter.

Fred VanVleet havde 28 point og 10 assists til Raptors, som mistede OG Anunoby til en håndledsskade i første halvleg, da han faldt hårdt ned på venstre side, da han blev fejlet, da han steg mod kurven.

Golden State Warriors er med sejren kommet bedre med igen, efter de var inde i en svær periode med flere nederlag og skade til Steph Curry.