To nederlag på fire dage øger krisen hos tysk EM-vært: "Vi må lære en lektie af det"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

To nederlag på fire dage øger krisen hos tysk EM-vært: "Vi må lære en lektie af det"

To nederlag på fire dage øger krisen hos tysk EM-vært
To nederlag på fire dage øger krisen hos tysk EM-værtAFP
VM endte som en stor skuffelse for Tyskland, og siden da er krisen kun blevet værre for det ellers så sejrsvante mandskab med tre skuffende resultater på otte dage.

Tirsdag aften tabte Tyskland 0-2 på hjemmebane til Colombia, og det var det andet nederlag på fire dage.

I fredags tabte tyskerne 0-1 ude til Polen, mens to sene mål reddede et uafgjort 3-3-resultat i land mod Ukraine i mandags i sidste uge.

Der var kun tale om testkampe, da Tyskland er vært for næste års EM-slutrunde og derfor ikke skal spille kvalifikationskampe.

Efter VM i Qatar i december er det kun blevet til en enkelt sejr i fem testkampe. Inden de tre seneste skuffelser tabte Tyskland til Belgien.

Over det seneste års tid har tyskerne kun vundet 3 ud af deres seneste 11 landskampe. Sejrene er hentet mod Oman, Costa Rica og Peru.

Landstræner Hansi Flick, som tog over i 2021, kan godt mærke, at han er under et stigende pres.

"Hvad kan jeg sige? Argumenterne er ikke på vores side i øjeblikket. Vi er nødt til at analysere det og lære en lektie af det," siger Flick ifølge Reuters.

Han kan godt mærke, at spillerne savner selvtillid inde på fodboldbanen.

"Det er en periode, vi er nødt til at komme igennem. Til september er vi nødt til at komme med anderledes præstationer. Vi kommer til at se et anderledes hold, og så vil resultaterne begynde at komme. Vi er overbeviste om, at vi har et godt hold og nogle gode spillere," insisterer landstræneren.

Colombia vandt tirsdagens kamp over Tyskland på mål af Luis Diaz og Juan Cuadrado. Tyskerne blev mødt af buh-råb fra hjemmepublikum til slut.

"Jeg er selvfølgelig meget skuffet over, at vi ikke kunne implementere det, vi havde tænkt os. Der var nogle ting, vi ønskede at prøve af, men det gav bagslag," forklarer Flick.