Tyske EM-værter led ny skuffelse i test-kamp mod Polen: "Situationen er alvorlig"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tyske EM-værter led ny skuffelse i test-kamp mod Polen: "Situationen er alvorlig"

Hansi Flick (m.) bliver fortsat kritiseret efter kampen i Polen.
Hansi Flick (m.) bliver fortsat kritiseret efter kampen i Polen.Profimedia
Efter 3-3 mod Ukraine kom de tyske EM-værter fredag ud for en ny skuffelse, da de tabte 1-0 på udebane til Polen. Endnu hersker der ikke panikstemning i den tyske lejr eftersom træner Hansi Flick brugte Polens-kampen til at eksperimentere en del. Men panderynkerne blev gradvist dybere hos tyskerne, som også betegner situationen som "alvorlig" blot et år før EM skal afholdes på tysk grund

Ikke desto mindre er landstræner Hansi Flick optimistisk med hensyn til fremtiden: "Man kan bygge videre på anden halvleg. Vi vil have et hold, der fungerer næste år i juni," sagde den 58-årige efter at have analyseret kampen: "Resultatet var absolut skuffende. Vi var for sløve, havde for lidt tempo i 1. halvleg. I anden halvleg forbedrede vi os, vi skabte chancer til at score. Szczesny lavede en fremragende redning og reddede mange målchancer. Holdet prøvede i anden halvleg. Selvfølgelig skal vi være mere kraftfulde, angrebene skal udføres med mere overbevisning. Vi skal være mere kompromisløse i straffesparksfeltet."

Kampreferat: Polen vs. Tyskland

Gosens: "Flyver ind i boldene med absolut vilje".

Robert Gosens : "Efter Champions League-finalen følte jeg et stort tomrum," sagde backen:"Men jeg var meget glad for at være tilbage på landsholdet. Jeg håbede, at vi endelig kunne levere en god præstation, så vi kommer ind i en stemning af optimisme og endelig får landet bag os. Det kan kun ske gennem resultater, kun gennem sejre, og i øjeblikket er situationen alvorlig. Vi spillede en relativt god anden halvleg og skabte mange chancer. Men vi skal udnytte chancerne bedre og det er det, der mangler nu."

Rüdiger modløs - Schweinsteiger sætter spørgsmålstegn ved kvaliteten

Antonio Rüdiger så de "halve chancer" som"symbolske":"De scorer med det samme på en chance, og vi har brug for noget mere. Den sidste grådighed mangler."

Tv-eksperten Sebastian Schweinsteiger udtrykte det endnu mere drastisk:"Måske er det, vi så i dag, det tyske landsholds nuværende præstationsniveau," sagde den tidligere verdensmester: "Måske skal vi sænke vores forventninger en smule."

I modsætning hertil var den tidligere Bayern-starter Robert Lewandowski tilfreds: "Vi kan være tilfredse med præstationen. Vi forsøgte at give Tyskland en hård dag," sagde Lewandowski til ARD: "I 1. halvleg havde vi kampen godt under kontrol, i 2. halvleg var der lidt held involveret - men i sidste ende vandt vi."