Polens landstræner Fernando Santos er ikke begejstret for testkamp mod Tyskland

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Polens landstræner Fernando Santos er ikke begejstret for testkamp mod Tyskland

Fernando Santos ønsker at forberede sit hold bedst muligt til kvalifikationskampen mod Moldova.
Fernando Santos ønsker at forberede sit hold bedst muligt til kvalifikationskampen mod Moldova.Profimedia
Polens fodboldlandstræner Fernando Santos har ikke meget at sige om landskampen mod Tyskland.

Portugiseren understregede, at han ikke var begejstret for planlægningen på fredag i Warszawa: "At spille mod Tyskland er ikke en god måde at forberede holdet til duellen med Moldova. Det er to helt forskellige modstandere, som har hver sin stil".

Robert Lewandowski og resten af de polske spillere, skal spille EM-kvalifikationskamp i Chisinau fire dage senere. Efter nederlaget til Tjekkiet på 3-1 i begyndelsen af turneringen er Polen allerede under pres i gruppe E, på trods af den efterfølgende 1-0-sejr over Albanien.

"Jeg er træner, ikke journalist eller kommentator", sagde Santos om den uvelkomne prestige-duel mod tyskerne."Jeg er ansvarlig for ledelsen af det polske landshold og de resultater, det har opnået. Forbundet besluttede at spille en kamp mod Tyskland - og det respekterer jeg", sagde han, selvom han ikke brød sig om det.

Santos, 68, som trænede Portugal til EM-titlen i 2016, lovede dog at give den alt hvad de har "Jeg vil tage denne kamp meget alvorligt, for jeg hader at tabe". For tyskerne bliver det en svær opgave, men den vigtigste for os bliver kvalifikationskampen".